Лайм

Євген Кошовий показав свою квартиру у Києві - як живе зірка "Кварталу 95"

Три кімнати із сучасним дизайном

Один із художніх керівників студії "Квартал 95" Євген Кошовий разом із дружиною та дочками мешкає у трикімнатній квартирі, розташованій у новому районі Києва. Як виглядає простора оселя його сім'ї, шоумен показав у програмі "Життя відомих людей".

Квартира складається з довгого коридору, санвузла та кількох кімнат, включаючи велику вітальню з місцем для відпочинку та обідньою зоною, що плавно перетікає у кухню. Сучасний та стильний інтер'єр житла виконаний у світлих тонах та обладнаний усією необхідною технікою.

Фото: Кадр із відео

На кухні та кімнаті молодшої дочки переважають сіро-білі відтінки, а в коридорі та вітальні – бежеві. У великій кімнаті розташований величезний м'який диван, де люблять збиратися всі члени родини Кошового: дружина Ксенія та дві дочки – 6-річна Серафима та 13-річна Варвара.

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

Ранок сім'ї починається о 7:30 з підйому дітей, які, за словами подружжя, важко прокидаються. "Треба зібрати їх, зібрати себе та вилетіти з дому", - поділилася Ксенія. А ось увечері в домі панує тиша та спокій. "Яке щастя ми не робимо уроки вдома", - зазначила дружина актора.

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

В інтерв'ю журналістам батьки розповіли, які правила використовують у вихованні дітей. Одне з них – заборона користуватися гаджетами протягом кількох місяців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil