RU  UA

Дізнатися

Євген Кошовий показав свою квартиру у Києві - як живе зірка "Кварталу 95"

Три кімнати із сучасним дизайном

Один із художніх керівників студії "Квартал 95" Євген Кошовий разом із дружиною та дочками мешкає у трикімнатній квартирі, розташованій у новому районі Києва. Як виглядає простора оселя його сім'ї, шоумен показав у програмі "Життя відомих людей".

Квартира складається з довгого коридору, санвузла та кількох кімнат, включаючи велику вітальню з місцем для відпочинку та обідньою зоною, що плавно перетікає у кухню. Сучасний та стильний інтер'єр житла виконаний у світлих тонах та обладнаний усією необхідною технікою.

Фото: Кадр із відео

На кухні та кімнаті молодшої дочки переважають сіро-білі відтінки, а в коридорі та вітальні – бежеві. У великій кімнаті розташований величезний м'який диван, де люблять збиратися всі члени родини Кошового: дружина Ксенія та дві дочки – 6-річна Серафима та 13-річна Варвара.

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

Ранок сім'ї починається о 7:30 з підйому дітей, які, за словами подружжя, важко прокидаються. "Треба зібрати їх, зібрати себе та вилетіти з дому", - поділилася Ксенія. А ось увечері в домі панує тиша та спокій. "Яке щастя ми не робимо уроки вдома", - зазначила дружина актора.

Фото: Кадр із відео

Фото: Кадр із відео

В інтерв'ю журналістам батьки розповіли, які правила використовують у вихованні дітей. Одне з них – заборона користуватися гаджетами протягом кількох місяців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии