Лайм

"Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях показала "неідеальне тіло": Це нормально

Дівчина закликає любити своє тіло з перевагами та недоліками

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях опублікувала в Instagram колаж зі своїх знімків, зроблених із різницею в одну хвилину, щоб на власному прикладі показати, що ніхто не ідеальний.

На двох фотографіях модель позує у спортзалі: на одній – з осиною талією, а на другій – зі складками на животі. У підписі Анна закликає дівчат не зациклюватися на ідеальних картинках із соцмереж, а прийняти та полюбити своє тіло навіть із невеликими вадами. Також Неплях нагадала про "чарівництво фотошопу".

Фото: instagram.com/neplyah

"Настав час вже прийняти факт, що ми всі не ідеальні і це нормально мати складочки, целюліт, прищі, посічені кінчики (тут можна поповнювати список вічно!), - пише Анна. - І продовжувати любити своє тіло і піклуватися про нього з любові, а не страху бути якоюсь не такою, як дівчата з картинки інстаграму (і пам'ятати, що навіть там диво фотошопу ніхто не скасовував!)".

"Міс Україна Всесвіт" вважає, що дівчата так прагнуть ідеалу, що забувають бути щасливими. Через це і виникає емоційне вигоряння, зриви та постійне невдоволення собою.

"Прийми своє тіло, кожну його особливість і знай, що воно в тебе одне, і тільки від твоєї внутрішньої любові та турботи залежить те, як воно виглядає", - зазначила переможниця конкурсу.

  • Раніше Анна Неплях заявила, що вона не буде такою, як усі "міс". Незважаючи на престижний статус і корону, дівчина не хоче здаватися кращою, ніж вона є. За її словами, вона не перестане "жартувати, бути простою та пити горілку".
  • Також Анна відповіла хейтерам щодо її російської мови. Після перемоги у конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021" дівчину звинуватили у незнанні рідної мови.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ