Лайм

Максима Галкіна внесли до "чорного списку" Мінкульту на запит СБУ

Причини не називаються

У Міністерстві культури України оновили перелік осіб, які становлять загрозу національній безпеці держави. 3 листопада на запит СБУ до списку заборонених діячів культури внесли пародиста та актора Максима Галкіна, чоловіка співачки Алли Пугачової.

Фото: Instagram / @maxgalkinru

Причини такого рішення поки що залишаються невідомими. Галкін не входить до переліку публічних людей, які підтримують чинну владу РФ і агресію Кремля стосовно України, часто критикує та висміює місцевих політиків, в тому числі й президента країни Володимира Путіна.

Раніше на особистих сторінках у соцмережах Максим Галкін також спародіював президента України Володимира Зеленського. Зокрема, висміяв "опитування" від гаранта, яке відбулося на місцевих виборах у жовтні 2020 року. Чи могла пародія стати причиною внесення до "чорного списку" Мінкульту, наразі не відомо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо