RU  UA

Дізнатися

"Міс Україна Всесвіт" потрапила у ДТП зі своєї вини: Занадто поспішала жити

Ніхто з учасників аварії не постраждав

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях потрапила в автомобільну аварію у Києві. ДТП сталася з вини дівчини, оскільки, за її словами, вона "занадто поспішала жити" та "намагалася скрізь встигнути".

Про інцидент Анна розповіла в Instagram. Одразу після того, що сталося, дівчина записала "сторіз", де зізналася, що вперше потрапила в серйозну аварію. На щастя, ніхто із людей не постраждав. Єдине, кому дісталося у цій аварії, то це "червоному пиріжку" - так Неплях називає свій Мерседес.

Фото: instagram.com/neplyah

Анна не приховує, що ДТП сталася з її вини. "Я повністю була сконцентрована на дорозі, просто на набережній не встигла розрахувати гальмівну колію і по дурості врізалася в машину, а та зачепила наступну машину...", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/neplyah

Дівчина впевнена, що аварія сталася не випадково: "Треба мені, напевно, десь видихнути, бо я надто поспішала жити і скрізь встигнути, а тобі кажуть: "Ні, пригальмуй!".


Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Певец Немо из Швейцарии выиграли "Евровидение-2024" - тест песни The Code, которая принесла им победу