Лайм

Андрій Хливнюк із гурту "Бумбокс" розлучається з дружиною після 11 років шлюбу

Музикант цю інформацію наразі не коментує

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк офіційно розлучається з дружиною Анною Копиловою. Пара була у шлюбі 11 років і виховує двох дітей - сина Івана та дочку Олександру.

За інформацією ТСН, розірвання шлюбу було заплановано на 5 листопада у Шевченківському суді Києва, але жоден із подружжя не з'явився на засідання. Пара передала відповідні документи, справу мають розглянути без особистої присутності.

Фото: Facebook / Андрій Хливнюк

Андрій Хливнюк одружився з випускницею журналістики та донькою колишнього голови НАК "Нафтогаз України" Анною Копиловою у 2010 році. Того ж року у пари народився первісток - син Іван. Через три роки на світ з'явилася дочка Олександра.

Про розрив пари стало відомо ще у лютому 2020 року, але музикант відмовлявся коментувати ці чутки. За даними видання, на розлучення подала Анна. Причини не озвучуються.

  • У квітні цього року Ірина Білик повідомила, що подала на розлучення з російським режисером та фотографом Асланом Ахмадовим. Нещодавно пара розлучилася, і щоб "все пройшло тихо", співачка поставила чоловікові умову .
  • Олександр Пікалов таємно розлучився з дружиною після 18-ти років спільного життя. Наскільки відомо, Ірина працювала виконавчим продюсером у "Кварталі 95".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео