Лайм

Алек Болдвін закликав наймати поліцейських на зйомки фільмів зі зброєю

Актор хоче, щоб поліція контролювала потенційно небезпечні сцени

Алек Болдвін заявив, що за безпечним використанням зброї на зйомках фільмів та серіалів має спостерігати поліція. Про це актор, який випадково застрелив операторку Галіну Хатчінс, написав у своєму Twitter та Instagram.

Фото: Getty Images

"Кожен фільм/телесеріал, в якому використовується зброя, фальшива чи будь-яка інша, повинен мати на знімальному майданчику найнятого постановниками поліцейського, щоб спеціально стежити за безпекою зброї", - вважає Болдвін.

Фото: https://www.instagram.com/alecbaldwininsta/

21 жовтня у Санта-Фе на знімальному майданчику вестерну "Іржа" 63-річний актор вистрілив із револьвера, який вважав холостим. У барабані опинилася справжня куля, яка вбила 42-річну Хатчінс і поранила режисера Джоела Соузу.

"Факти зрозумілі - містеру Болдвіну передали зброю. Зброя була функціональною і вистрілила бойовим патроном, внаслідок чого пані Хатчінс загинула, а пана Соузу було поранено", - сказав на прес-конференції шериф округу Санта-Фе Адан Мендоса.

Після стрілянини Болдвін висловив шок і смуток щодо трагічної події. Тим часом поліція розслідує інцидент, а прокуратура досі не висунула жодних кримінальних звинувачень. Головне завдання слідства – з'ясувати, як бойовий патрон потрапив у реквізитну зброю.

  • Раніше адвокати зброярки фільму "Іржа", яку багато хто запідозрив у недбалості, заявили, що свинцеву кулю в коробку з холостими патронами міг покласти робітник, незадоволений умовами праці.
  • Тим часом Двейн "Скеля" Джонсон відмовився знімати фільми та серіали зі справжньою зброєю. Відтепер у його проектах використовуватимуться гумові пістолети.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності