Лайм

Ксенія Мішина розповіла про боротьбу з тяжким психічним розладом: Ридала, кричала, била подушки

На той момент майбутній акторці було 18 років

У студентські роки Ксенія Мішина зіткнулася з важкими панічними атаками, які привели її до психіатричної лікарні, а потім - тривалої терапії з психотерапевтом. Боротьба із психічними розладами тривала протягом року.

"Отже, один із моїх найледенючіших душу страхів збувався на моїх очах - я опинилася у психіатричній лікарні, - згадує акторка в Instagram. - Дещо полегшувало ситуацію те, що я потрапила туди з власної волі, у пошуках хоч якоїсь відповіді. Зайшовши до приймального кабінету, мені стало ще гірше. Повірте, стіни цього закладу не надихають”.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Вислухавши історію майбутньої акторки, "повну жаху та безсилля", лікарі клініки діагностували невроз і направили Ксенію до психотерапевта.

"До неї мене привезли, тому що ходити тоді я не могла, точніше боялася. На той момент зі мною в сумочці завжди були: електронний тонометр, щоб вимірювати тиск, корвалол та каптопрес, на випадок, якщо я раптом почну помирати", - поділилася "Холостячка".

Ксенія відвідувала спеціаліста кілька разів на тиждень і вже за рік змінила "набір бабусі" на "набір дівчини".

Період боротьби був непростим. "Поступово я розкривала такі верстви психіки, яких раніше навіть боялася доторкнутися і саме цей страх і блокував мене, мою свідомість і тіло. Це було боляче, але чесно і вірно. Це надихало. Я відповідала собі на такі питання, від яких йшли мурашки по всьому тілу. Я плакала, кричала, била подушки", - згадує Мішина.

Під час терапії панічні атаки стали поступово зникати, Ксенія навчилася вірити собі, йти за своїми бажаннями і "ніколи не зраджувати своєму внутрішньому навігатору". У той час Мішина твердо вирішила стати акторкою.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії