Лайм

Співзасновник YouTube виступив проти приховування дизлайків та перейменував перше відео в історії хостингу

З 10 листопада сервіс почав приховувати "пальці вниз"

Співзасновник YouTube Джавед Карім змінив опис першого ролика в історії сервісу. Таким чином він виступив проти приховання лічильника дизлайків, яке команда хостингу запровадила близько тижня тому.

Спочатку відео називалося "Я в зоопарку", але нещодавно користувачі звернули увагу на його перейменування. "Якщо кожен ютубер згоден, що видаляти дизлайки – дурна ідея, ймовірно, так воно і є. Спробуй знову, YouTube", – написав Карім.

Перше відео було завантажено на YouTube у квітні 2005 року - через два місяці після створення платформи трьома колишніми працівниками PayPal Джаведом Карімом, Стівом Ченої та Чадом Херлі. З того часу ролик, тривалістю всього 18 секунд, набрав понад 200 млн переглядів і 10 млн лайків. Минулого року історичному відео виповнилося 15 років.

З 10 листопада 2021 YouTube почав приховувати негативні оцінки під відео. Тепер "пальці вниз" можуть бачити лише автори контенту. Користувачі сервісу негативно сприйняли нововведення і засипали дизлайками відео, на якому команда оголошує про своє рішення.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil