Лайм

Проблема з візою вирішилася: Олександра Яремчук їде на "Міс світу" і вже показала дві сукні для конкурсу

Обидва вбрання створили українські дизайнери

Переможниця "Міс Україна-2021" Олександра Яремчук, у якої виникли проблеми з отриманням візи, успішно пройшла співбесіду у посольстві, й тепер зможе вирушити до Пуерто-Ріко, щоб представити Україну на "Міс світу-2021" (Miss World 2021).

Про це повідомив комітет національного конкурсу на своїй сторінці в Instagram. До Пуерто-Ріко Олександра та її команда вилітають у суботу, 20 листопада, щоб розпочати підготовку до міжнародного конкурсу краси, фінал якого відбудеться 16 грудня.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Напередодні вильоту у Києві відбувся прес-бранч, під час якого були представлені два вбрання для Miss World: національний костюм та вечірня сукня для фінального виходу. Обидва образи створили українські дизайнери.

Вперше на міжнародній арені Олександра з'явиться у кутюрній сукні PATOKA та ексклюзивному аксесуарі NAGOLOVY. Леся Патока створила для Яремчук білу сукню з об'ємними плечима та шлейфом, декоровану блискучим мереживом кольору рубіну та унікальною вишивкою ручної роботи.

Фото: instagram.com/missukraine_official

Доповнює образ квітковий вінок з променями, що нагадують сяйво німба, і короткий вуаль із прозорої тканини у вигляді сітки.

Фото: instagram.com/NAGOLOVY

Вечірнє вбрання створила дизайнерка Катерина Лукашик. Він являє собою жакардову фіолетову сукню з повітряним шлейфом та розрізом на стегні. На створення фінального образу пішло 50 метрів тканини, 4 тисячі кристалів та понад 250 годин ручної роботи.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катерина Лукашик (@lukashykofficial)

  • Що відомо про переможницю національного конкурсу краси "Міс Україна-2021" Олександру Яремчук та що вона публікує в Instagram - читайте в матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита