Лайм

Про розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд знімуть фільм - у ньому покажуть точки зору обох з екс-подружжя

Гучний судовий розгляд акторів став темою сюжету для фільму

Стрімінговий сервіс Discovery+ покаже документальний фільм "Джонні проти Ембер", який розповість про крах зіркового шлюбу. Стрічка складатиметься з двох серій, у кожній з яких автори представлять погляд на конфлікт обох сторін - і Джонні Деппа, і Ембер Херд.

Як повідомляє Deadline, перша частина розповість точку зору зірки "Піратів Карибського моря", який стверджував, що одружився з "брехункою макіавелліанського рівня, яка не зупиниться ні перед чим, щоб зберегти свій імідж". Другий епізод буде присвячений позиції Херд, впевненої, що "чоловік мрії", за якого вона вийшла заміж, перетворився на "жорстокого монстра, одержимого наркотиками".

Фото: Getty Images

Основою картини стануть відео- та аудіозаписи, які представили в суді екс-подружжя, а також інтерв'ю з адвокатами обох сторін та людей з близького оточення Ембер та Джонні.

"Завдяки відеозаписам, домашнім відео та текстовим повідомленням, показаним у суді, ці фільми дають глядачам рідкісну та важливу інформацію про те, як склався шлюб, який трагічно розпався, а також торкаються надзвичайно важливої проблеми домашнього насильства" - сказав один із продюсерів фільму Нік Хорнбі.

Херд та Депп одружилися у 2015 році, але вже через рік акторка подала на розлучення, звинувативши зіркового чоловіка у домашньому насильстві. Ембер стверджувала, що Джонні неодноразово бив її, душив та виривав волосся. Актор, у свою чергу, звинувачував колишню дружину в брехні та фальшуванні побоїв. Гучний конфлікт голлівудської пари тривав кілька років і призвів до кількох судових розглядів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні