Лайм

Колишня дружина Джонні Деппа заявила, що він платив за мовчання свідкам насильства в їхній родині

Конфлікт актора і Ембер Херд не збавляє обертів

Актриса Ембер Херд ("Аквамен") звинуватила колишнього чоловіка Джонні Деппа в тому, що він платив "мільйони доларів" за мовчання свідкам його насильства, повідомляє The Blast. Крім того, вона поскаржилася до суду на компанію The Mandel Group, яка управляла бізнесом Джонні з 1999 по 2016 рік. Актриса вимагає від фірми оприлюднити записи про будь-які виплати можливим свідкам.

33-річна Ембер Херд стверджує, що у фірми The Mandel Group (TMG) є записи про ділові та особисті угоди Джонні. Також в заяві йдеться про те, що керівник компанії Джоел Мендел був проінформований службою безпеки і персоналом будинку про те, що актор був "украй нестабільним", іноді вдавався до фізичного насильства і сильно вдарив Херд під час сварки в 2014 році.

Адвокат Херд Роберта Каплан розповіла, що Джонні і TMG припинили співпрацювати в 2016 році на тлі неприємного спору. Вона стверджує, що в агентстві знали, що Депп ображав актрису і змушував своїх співробітників робити неправдиві публічні заяви, що заперечують цей факт.

"TMG також виплатила мільйони доларів різним співробітникам пана Деппа, багато з яких є свідками у справі пана Деппа проти пані Херд", - додала адвокат.

Нагадаємо, що 56-річний Джонні Депп подав проти колишньої дружини позов за наклеп, стверджуючи, що в 2016 році вона виклала ЗМІ неправдиву інформацію про насильство в сім'ї. Актор вимагає від Ембер Херд 50 мільйонів доларів.

Сама Ембер намагається довести, що Депп побив її під час їхнього короткого шлюбу - звинувачення, яке він заперечував протягом усього їхнього розлучення і наступних сварок.

  • Над зіркою Джонні Деппа на голлівудській Алеї слави поглумилися вандали. 56-річного актора образили і назвали "фальшивкою".
  • Раніше Dior видалив ролик з Джонні Деппом через скандал: рекламу звинуватили в культурній апроприації і неповазі до американських індіанців.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси