RU  UA

Дізнатися

Як зірки зустріли перший сніг - Дантес роздягся, а Потап із Настею зняли TikTok

Знаменитості поділилися своєю радістю у соцмережах

Увечері 23 листопада Київ запорошило першим снігом, і це перетворило українських зірок на дітей, які завжди з нетерпінням чекають на пору ліплення сніговиків та катання на санчатах. Володимир Дантес влаштував імпровізований Новий рік, Настя Каменських із Потапом вийшли на вулицю, щоб записати свіженький TikTok, а Світлана Тарабарова тішилася чарівною магією в оточенні сім'ї. Хто ще із знаменитостей насолодився зимовим дивом – далі у матеріалі.

"Люблю день, коли йде перший сніг!, - поділився Дантес. - Завжди, завжди до нього не готові! Водії не чекали наприкінці листопада зиму і тому досі на літній, пішоходи теж чогось прогноз не подивилися і вийшли в кедах. Для мене цей день найвеселіший. Я зараз відразу включив Mariah Carey - All I Want For Christmas It's you, починаю дико танцювати та співати...".

Знамените подружжя Настя Каменських та Потап зарядилося настроєм під хіт гурту Mozgi - "Здравствуй опа новый год". "Почалося", - коротко підписав репер ролик, на якому підспівує під музику, а його зіркова дружина показує трендові рухи з TikTok.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksii Potapenko (@realpotap)

Запам'ятає перший сніг і Олександра Кучеренко - дружина Дмитра Комарова в цей момент вела пряме включення із брівки футбольного поля, де грали "Динамо" та "Баварія".

Співачка Світлана Тарабарова раділа білим пластівцям разом із чоловіком та дітьми. "Ура! Це магія! Офіційно заявляю, тепер незважаючи ні на що - настрій чудовий! Радіємо життю та простим речам", - написала виконавиця.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Світлана Тарабарова (@tarabarova)

  • Новорічний настрій собі вже створила Лілія Лебрик. Телеведуча разом із чоловіком та дітьми знялася в атмосферній фотоесії у стилі family-look.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Николас Карма рассказал, что во Львове на него напали хулиганы. Карма обратился к стражам порядка

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барских дал большой концерт в Киеве. Наталья Могилевская побывала на шоу и рассказала о своих эмоциях

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ирина Билык рассказала о своей личной жизни. Сердце певицы занято