RU  UA

Дізнатися

Незаміжня й щаслива. Ірина Горова розповіла про особисте життя після розлучення з Потапом

Продюсерка насолоджується зрілими стосунками

Після розлучення з Потапом Ірина Горова більше не виходила заміж, хоча чоловіки в її житті присутні. Сьогодні продюсерка перебуває в "ідеальних" стосунках, і статусу дружини абсолютно не прагне.

Про своє особисте життя співзасновниця продюсерського центру MOZGI Entertainment розповіла в YouTube-проекті Маші Єфросініної "Про них усі говорять". За словами 43-річної бізнес-леді, у двох шлюбах вона віддала всю свою енергію і зараз вона насолоджує тим, що живе одна.

Ірина Горова Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"Я абсолютно щаслива, що незаміжня, - зізналася Горова. - Я була заміжня з 16 до 36 і так багато віддала себе, що ніби келих спорожнів. Зараз я самодостатня щаслива людина. Це не каже, що я пішла в самітники, але у мене вперше у житті такий стан, коли ти думаєш лише себе".

Водночас у Ірини є коханий чоловік, правда, особистість його вона не розкриває. Відомо лише, що обранець продюсерки точно не молодший за неї, оскільки їй із "молодими не цікаво".

"Я у стосунках, які в тому ідеальному стані, про який можна тільки мріяти. Це коли за рік ти жодного разу не занервувала. Ось взагалі. Це якісь зрілі стосунки, коли ти не нервуєшся", - зазначила Ірина. Екс-дружина Потапа вважає, що такого гармонійного союзу неможливо дійти ні в 20, ні в 30 років.

Ірина Горова та Потап розлучилися у 2014 році. Сьогодні екс-подружжя підтримують теплі дружні та партнерські стосунки та разом виховують 13-річного сина Андрія. До шлюбу з репером Горова була заміжня за музикантом Юрієм Горовим, якому народила дочку Наталю.

Ірина Горова з Потапом та сином Андрієм Фото: instagram.com/gorovaya_irina

  • Нещодавно Потап зі своєю нинішньою дружиною Настею Каменських відвідали Хорватію, куди взяли із собою сина репера від шлюбу з Іриною Горовою. Сім'я відпочивала на яхті й не приховувала подробиць розкішного дозвілля.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале