Лайм

Дизайнер Louis Vuitton Вірджіл Абло помер від раку в 41 рік

Він боровся із хворобою з 2019 року

Знаменитий модельєр Вірджіл Абло, який обіймав посаду художнього керівника Louis Vuitton, помер 28 листопада на 42 році життя. Чоловік протягом двох років боровся з ангіосаркомою – рідкісним та агресивним раком серця.

Фото: Getty Images

Про смерть Абло повідомила компанія LVMH у Twitter. "Вірджіл був не тільки геніальним дизайнером і провидцем, а й людиною з гарною душею і великою мудрістю", - йдеться в заяві.

Вірджіл Абло був засновником модного бренду Off-White та креативним директором лінії чоловічого одягу Louis Vuitton. Він одягав Каньє Веста, Джастіна Бібера, Фарелла Вільямса, а також створював вбрання для Джіджі і Белли Хадід, Кендалл Дженнер, Ріанни та інших світових зірок.

У 2019 році Хейлі Болдвін вийшла заміж за Джастіна Бібера у розкішній сукні від Вірджіла Абло. Сьогодні вона є однією з найпопулярніших весільних суконь знаменитостей, поступаючись у громадських опитуваннях лише вбранням Кейт Міддлтон та Меган Маркл.

Фото: https://www.instagram.com/haileybieber/

Онкологічне захворювання у Абло діагностували у 2019 році. У дизайнера залишилася дружина Шеннон та двоє дітей, Лоу та Грей Абло.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті