Лайм

Хто пройшов до фіналу шоу "Холостячка-2": все про претендентів на серце Злати Огнєвіч

У фінальному випуску співачка обиратиме обранця із трьох чоловіків

Вже за кілька днів відбудеться довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка-2" і глядачі нарешті дізнаються, кому Злата Огнєвіч скаже "так": Андрію Задворному, Дмитру Шевченку чи Роману Свечкоренко. Напередодні фінального випуску пропонуємо згадати, що відомо про претендентів на серце головної героїні реаліті.

Андрей Задворний, 32 роки (Київ)

Андрій - підприємець, має власне виробництво дерев'яних іграшок для дітей, на створення яких його надихнула 6-річна дочка Кіра. З матір'ю дитини чоловік розлучився, коли дівчинці було півтора роки. Після розлучення чоловік перебував у серйозних стосунках, які в результаті також призвели до розставання. Задворний любить подорожувати та відкривати для себе нові країни. Бізнесмен сподобався Златі ще на першій вечірці, роздивилася в ньому "улюблений типаж чоловіків" співачки й рідна сестра Огнєвіч.

Фото: instagram.com/zadvornyi_andrii

Дмитро Шевченко, 38 років (Львів)

Дмитро розвиває у Львові два бізнеси: будівельну компанію та клінінгову, які також мають попит і в Києві. У минулому чоловік професійно займався кікбоксингом та неодноразово займав призові місця. Сьогодні він продовжує захоплюватися спортом, але також почав навчати прийомам інших людей. Щодо особистого життя Шевченка, то до участі у "Холостячці" він був одружений, але через півроку після весілля в сім'ї почалися розбіжності, що призвело до розлучення. Починаючи з перших випусків реаліті, Дмитро був одним із фаворитів Злати. Із цим учасником у співачки стався перший поцілунок на проекті.

Фото: instagram.com/dmitrij_sheff

Роман Свечкоренко, 32 роки (Київ)

Роман – психолог та блогер із майже мільйонною аудиторією. Чоловік був одружений з дівчиною на ім'я Ілона, яка народила йому дочку Мію. Пара була разом протягом 10 років, але навіть спільна дитина не допомогла врятувати стосунки. На проект Свечкоренко прийшов ще у статусі чоловіка, і покинув його, як тільки Злата про це дізналася. Але на той момент героїня відчувала до хлопця теплі почуття, тому дала йому шанс повернутися, як тільки він вирішить питання з розлученням. Роман прийшов на "Холостячку" перед фіналом, і тепер разом із рештою фіналістів спробує отримати серце співачки.

Фото: instagram.com/svechkorenko

Фінал шоу "Холостячка-2" відбудеться на каналі СТБ вже цієї п'ятниці, 3 грудня.

  • Тим часом Злату Огнєвіч помітили з Максимом Тарапатою, який залишив "Холостячку" за крок до фіналу. Співачка бізнесмен разом прогулювалися вулицями Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також