Лайм

Анна Неплях показала національний костюм для конкурсу "Міс Всесвіт 2021", і він фантастичний

Над створенням образу працювали українські майстрині різних ремесел

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях показала національне вбрання для "Міс Всесвіт 2021". Щороку в рамках міжнародного конкурсу проходить показ костюмів, які несуть в собі символіку країни, яку представляє учасниця.

Для представниці України пошили фантастичну сукню. Його автором виступила дизайнерка бренду Rada Ethno Наталія Шевчук, яка надихнулася красою та різноманітністю української вишивки. Наряд отримав назву "Вишиваний код України".

Фото: instagram.com/neplyah

"У кожного народу є свій унікальний код, який є у простих речах - традиціях, піснях, казках, одязі. В Україні особливе місце займає традиційна вишивка. Залежно від історичного регіону України орнаменти вишивок відрізняються деталями, кольором та унікальною технікою вишивки", - відзначила Неплях у своєму Instagram.

Вбрання складається з каркасної спідниці, корсету та величезної наплічної конструкції. Поділ сукні прикрашений 25 п'яльцями з вишивкою – це стільки, скільки існує регіонів України, включаючи Донбас та Крим. Корсет виготовлений з натуральної лози – данина поширеному в нашій країні мистецтву лозоплетіння. А ззаду вбрання кріпиться композиція у вигляді гігантського п'яльця зі стрічками, які використовуються у створенні українських вінків.

Над створенням образу працювали українські майстрині різних ремесел. Загальна вага костюма "Вишиваний код України" - понад 15 кг.

Майбутній 70-й конкурс краси "Міс Всесвіт 2021" відбудеться в Ейлаті (Ізраїль) 12 грудня.

Фото: instagram.com/neplyah

  • Тим часом "Міс Україна 2021" Олександра Яремчук знаходиться у Пуерто-Ріко, де готується представити Україну на "Міс світу". Фінал конкурсу заплановано на 16 грудня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва