Лайм

"Міс Україна-2021" Олександра Яремчук вигуляла у Пуерто-Ріко яскраву сукню-вишиванку

Стильний дизайнерський наряд підкреслив красу та стрункість українки

Переможниця "Міс Україна-2021" Олександра Яремчук знаходиться в Пуерто-Ріко, де готується представити нашу країну на "Міс світу-2021". Для однієї із зустрічей у рамках міжнародного конкурсу українка одягла розкішну сукню-вишиванку.

Фотографії у національному вбранні дівчина опублікувала у своєму Instagram. На знімках Олександра позує на тлі пальм у сукні української дизайнерки Юлії Магдич. Вбрання насиченого синього кольору з яскравою вишивкою Яремчук поєднала з нюдовими босоніжками.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Майбутній 70-й міжнародний конкурс краси "Міс світу-2021" відбудеться 16 грудня. За престижний титул та корону змагатимуться представниці 32 країн. Олександра Яремчук підготувала для конкурсу два вбрання – національний костюм України з вишивкою ручної роботи та розкішну вечірню сукню з повітряним шлейфом. Обидва образи створили українські дизайнери.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Донедавна участь "Міс України" у міжнародному конкурсі була під питанням – у дівчини виникли проблеми з отриманням американської візи. 13 листопада комітет національного конкурсу написав листа консулу з проханням посприяти в отриманні документа, і вже 19 числа повідомив, що Яремчук успішно пройшла співбесіду в посольстві.

Фото: instagram.com/yaremchuuk

Фото: instagram.com/missworld_time

  • Що відомо про переможницю національного конкурсу краси "Міс Україна-2021" Олександру Яремчук і що вона публікує в Instagram - читайте в матеріалі theLime.
  • Переможниця конкурсу "Міс Нідерланди" не поїде на "Міс світу-2021". 21-річна Ділай Віллемнстайн відмовилася від участі у конкурсі через обов'язкову вакцинацію від Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування