Лайм

Ксенія Мішина прокоментувала розрив з Олександром Еллертом та натякнула на причину

Шанувальники пари не можуть змиритися із закінченням роману

Ксенія Мішина стала героїнею YouTube-проекту "Їжа Дурнєва", в якому було порушено тему її стосунків з Олександром Еллертом. Перша українська Холостячка підтвердила, що розійшлася з переможцем шоу та натякнула на причину розриву.

Свій новий випуск Олексій Дурнєв почав із "головного питання": Що з Еллертом? Акторка дала зрозуміти, що їй тема роману з коміком неприємна, але кілька фраз все ж таки вимовила. "Ну починається... Ми з ним розійшлися", - сказала Мішина.

Фото: instagram.com/misha.k.ua/instagram.com/ellert_a

Після цього ведучий почав жартувати, що виріже цю фразу з ефіру, адже пара знову може зійтися, як це робила неодноразово. Мовляв, Еллерт знайде ще один вертоліт, організує друзів та влаштує новий романтичний сюрприз. "Це може спрацювати?", - запитав Дурнєв у Мішиної. "Навряд чи" - відповіла вона.

У середині жовтня Олександр зробив Ксенії сентиментальний подарунок, втіливши її мрію часів "Холостячки". Героїня та переможець першого сезону реаліті разом політали на вертольоті над нічним Києвом, а потім Мішина побачила з висоти пташиного польоту напис із свічок "Я кохаю тебе, Ксю".

Тоді Еллерт дав зрозуміти, що вони знову разом, але вже наприкінці місяця Мішина заявила, що вони з коміком – не пара. Олександр і Ксенія відписалися один від одного в Instagram та видалили всі спільні фотографії, за винятком кадрів з дітьми та рекламних роликів. Не залишила пара на згадку навіть знімки з фіналу "Холостячки".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Що стосується причини розриву, то пара про неї замовчує. В інтерв'ю Дурнєву Мішина натякнула, що стосунки з Еллертом були токсичними та аб'юзивними.

Олексій згадав поїздку акторки та коміка до Буковеля, коли ті каталися на санях. "Так, каталися, прикольно... Я просто люблю все, що страшно. Все, що страшно, все, що токсично. Все, що аб'юзивно - я люблю, але на деякий час. Потім все", - заявила Мішина.

  • Ксенія Мішина оголосила про розрив з Олександром Еллертом у липні. Своє рішення акторка назвала остаточним, але згодом пару знову почали бачити разом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024