Лайм

Чоловіки підготовлені: Ксенія Мішина назвала головну відмінність двох сезонів "Холостячки"

Що ж, третій Холостячці пощастить ще більше

Учасники 2 сезону "Холостячки" прийшли на шоу вже підготовленими: вони задаровували Злату Огнєвіч подарунками, тоді як їхні попередники Ксенію Мішину особливо не балували. До того ж, презенти співачки були коштовнішими.

Про це в інтерв'ю Олексію Дурнєву розповіла героїня першого сезону. "На другій Холостячці подарунки дарують чудові: золото, діаманти, букети величезні, на вертольотах прилітають. Хлопці вже розуміють, що треба робити, а мої були першопрохідцями", - каже Мішина.

Ксенія Мішина на "Холостячці" Фото: instagram.com/misha.k.ua

Учасники 2-го сезону також дарували Златі брендові речі, які вона із задоволенням носить й після проекту. Нещодавно Огнєвіч похвалилася в Instagram жакетом Balenciaga, який їй подарував Влад Ясько, наголосивши, що у хлопця "добрий смак".

Злата Огнєвіч у жакеті Balenciaga Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Ксенія Мішина у фіналі обрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта, але через деякий час пара розійшлася. Що стало причиною розриву, пара замовчує, але акторка натякнула, що стосунки з переможцем "Холостячки" були токсичними та аб'юзивними.

Злата Огнєвіч зробить свій вибір вже цієї п'ятниці, 3 грудня. У заключному випуску співачка сходить на останні побачення на проекті, а потім озвучить своє рішення: з ким вона хоче побудувати стосунки поза камерами – із Дмитром Шевченком, Андрієм Задворним чи Романом Свечкоренком.

  • Читайте також на theLime, чому шанувальники "Холостячки" вважають, що обранцем Злати Огнєвіч стане Дмитро Шевченко. Глядачі побачили натяк на переможця в анонсі фіналу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля