Лайм

Алек Болдвін готовий завершити кар'єру після смерті оператора на зйомках

Актор розповів про фатальну стрілянину

Алек Болдвін дав ABC News перше інтерв'ю про трагедію на зйомках фільму "Іржа", де випадково застрелив Галину Хатчінс. Хоча він не вважає себе винним у смерті операторки, все ж готовий до завершення акторської кар'єри.

"Це може бути. Мені все одно", - сказав Болдвін.

Фото: Getty Images

63-річний актор заявив, що не натискав на курок пістолета 21 жовтня, і що за секунду до трагедії Хатчінс сама керувала кожним його рухом.

"Вона пояснювала мені, під яким кутом я повинен тримати пістолет. Я направив пістолет туди, куди вона мені веліла, і в результаті він був націлений прямо їй під пахву. Я не натискав на курок. Я звів курок і сказав: "Ти бачиш це?" А потім відпустив курок пістолета, і він вистрілив, - сказав Болдвін. - Я подумав про себе: "Вона знепритомніла?" Те, що в цьому пістолеті був бойовий патрон, навіть не спадало мені на думку. Ніхто не розумів, що сталося".

Після пострілу 42-річну Хатчінс доправили до лікарні на гелікоптері, але врятувати її не вдалося.

Фото: Getty Images

Згідно з протоколами, пістолет Болдвіну передав помічник режисера Дейв Холлс, який не знав, що в ньому є бойові патрони. За зброю та боєприпаси на зйомках відповідала Ханна Гутьєррес-Рід, 24-річна зброярка. Адвокати дівчини припустили, що хтось спеціально підклав бойовий патрон у її коробку з холостими.

"Я не знаю, що сталося на цьому знімальному майданчику. Я не знаю, як ця куля потрапила в пістолет, - сказав Болдвін. - Хтось відповідає за те, що сталося, і я не можу сказати, хто це, але я знаю, що це не я".

63-річний актор сказав, що його не турбує можливе кримінальне переслідування. Також він спростував, що відповідав за безпеку на зйомках "Іржі" як один із продюсерів фільму. Болдвін заявив, що його "чисто творчі" обов'язки були зосереджені лише навколо сценарію та кастингу.

  • Раніше проти Алека Болдвіна було подано два позови, в яких стверджувалося, що він несе відповідальність за небезпечні умови роботи на знімальному майданчику. У позовах також фігурують інші продюсери, Дейв Холлс та Ханна Гутьєррес-Рід.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео