Лайм

Щось пішло не так: Дмитро Шевченко про свій програш у фіналі "Холостячки"

Злата Огнєвіч обрала іншого

У фіналі шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного, розбивши цим серце Дмитру Шевченку. Коментуючи свою поразку, чоловік зізнався, що йому складно підібрати слова, щоб описати свої емоції.

За словами бізнесмена, до знайомства зі співачкою він був закритим у стосунках через страх, що почуття можуть поранити. Але на проекті все змінилося.

Фото: instagram.com/dmitrij_sheff

"Ці три місяці перевернули моє життя з ніг на голову. Часом здавалося, що я проживаю найкращі дні у своєму житті. Мені навіть здавалося, що я почав хотіти вперше в житті відкриватися, але щось знову пішло не так, - пише Дмитро в Instagram.- Чесно, прямо зараз, я навіть не знаю, що сказати вам, навіть не знаю, що сказати самому собі. Життя складна штука і знайти людину з якою закохаєшся навзаєм, теж виявляється не просто".

Фото: instagram.com/holostyak_stbua

На початку проекту Дмитро був стриманим та мало проявляв свої емоції. Таку поведінку він пояснював тим, що в житті часто терпів поразку і тепер боїться знову бути покинутим. Але з кожним тижнем чоловік все більше відкривав свою душу і говорив про закоханість, а у фіналі зізнався, що почуття стали глибшими.

"Коли я казав, що закоханий у тебе, - це не так. Я насправді тебе кохаю. Виходь за мене", - сказав він Златі у фіналі, вставши на одне коліно. Героїня пропозицію не прийняла. Емоції Дмитра - у наступному відео:


Подивитися цю публікацію в Instagram


  • Після виходу фінального випуску в ефір у соцмережах почалося бурхливе обговорення. Глядачам не зрозумілий вибір Злати Огнєвіч, і вони назвали її нещирою.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця 2 сезону шоу "Холостячка". До участі у проекті Андрій Задворний був одружений і від цього шлюбу виховує 6-річну доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.