RU  UA

Дізнатися

Які емодзі люди використовували найчастіше - рейтинг 2021 року

Як виглядає десятка смайлів-лідерів

2021-й добігає кінця, і всі починають підбивати підсумки. Оксфордський словник назвав головне слово року, а тепер сервіс Unicode представив рейтинг найуживаніших емодзі у світі. Судячи зі смайлу, що лідирує в топі, людям було дуже смішно.

Як сказано в блозі компанії, цього року люди найчастіше використовували емодзі "сльози радості". На другому місці – "червоне серце", далі йде смайлик, який "катається зі сміху". Топ-10 популярних смайлів у 2021 році виглядає так:

Десятка лідерів серед емодзі Фото: Unicode

У компанії відзначають, що у 2021 році топ-10 не сильно відрізняється від 2019-го (торік рейтинг не оновлювався), і в ньому лише одна зміна: на зміну смайлу "два серця" прийшло "обличчя з серцями" (8 місце).

За два роки в усьому рейтингу значно піднялися такі емодзі: "торт на день народження" (зі 113 місця на 25-те), "повітряна кулька" (зі 139-го на 48-е), "обличчя, яке благає" (з 97- го на 14-те).

  • У 2022 році в електронних пристроях з'являться емодзі вагітного чоловіка, мультирасовий потиск рук і безліч гендерно-нейтральних смайлів.
  • У 2020-му Apple ввів емодзі гендерно-нейтрального Санта-Клауса без бороди, а також варіанти весільної сукні та смокінгів для чоловіків та жінок.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - им оказался военнослужащий Александр Терен Будько, потерявший обе ноги на фронте

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo вместе с alyona alyona и Jerry Heil спели украинскую песню Teresa & Maria - видео и реакция певиц

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Евровидение 2023, которое было в Британии от имени Украины, получило премию BAFTA в номинации Лучшее шоу в прямом эфире