Лайм

MONATIK переспівав "Старі фотографії" Скрябіна - пісня стала саундтреком до фільму за книгою Кузьми

Прем'єра фільму відбудеться у березні 2022 року

MONATIK записав кавер на хіт "Старі фотографії" гурту "Скрябін". Сінгл стане одним із саундтреків фільму "Я, Побєда і Берлін", знятого за мотивами однойменної книги Кузьми (Андрія Кузьменка).

“Як же я люблю цю пісню, - ділиться співак в Instagram. - Ми відчували величезну відповідальність і трепет працюючи над цим твором. Велика честь представти сьогодні оммаж до творчості легендарного Кузьми Скрябіна. Дякуємо за довіру всім творцям фільму за книгою геніального Кузьми Скрябіна, який незабаром вийде у прокат. Я з нетерпінням чекаю".

В основі сюжету "Я, Побєда і Берлін" - реальна історія з життя Кузьми, яка розгорнулася на початку 90-х. Музикант-початківець за три дні до концерту вирушає зі своїм другом до Берліну, щоб знайти колекціонера, готового обміняти стару "Побєду" на шестисотий "Мерс". Кузьма обіцяє своїй дівчині повернутися додому на новій тачці, а хлопцям із колективу – встигнути на виступ. Однак із самого початку все йде не за планом.

Скрябіна в картині зіграє молодий актор Іван Бліндар, на рахунку якого зйомки у фільмах "Кров'янка", "Коли падають дерева", "Шлях мерця" та "Сквот32".

Прем'єра фільму "Я, Побєда і Берлін" запланована на 24 березня 2022 року.

Фото: instagram.com/yapobedaiberlinmovie

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування