Лайм

Настя Каменських розповіла, як привести себе у форму перед Новим роком - поради щодо харчування

Співачка поділилася своїми секретами стрункості

Ще кілька років тому Настя Каменських була володаркою пишних форм і потребувала допомоги фахівців, зате сьогодні співачка стала стрункішою і сама роздає поради щодо схуднення. Нещодавно зірка поділилася комплексом улюблених вправ, а тепер розповіла, як правильно харчуватись, щоб швидко привести себе у форму.

У своєму Instagram 34-річна артистка відзначила, що напередодні свят це питання є вкрай актуальним, оскільки кожна дівчина в новорічну ніч хоче виглядати бездоганно, і вона - не виняток. Настя назвала кілька правил, яким вона завжди слідує перед Новим роком.

Фото: instagram.com/kamenskux

Головне правило - не можна голодувати та різко урізати раціон. Харчування має бути збалансованим, а стрімке скорочення порцій викликає стрес для організму, а від нього, як відомо, зовнішній вигляд точно не покращає.

Друге правило - не можна відразу відмовлятися від солодощів. "Якщо ви щодня їсте солодке, не потрібно одразу прибирати його. Краще замінити некорисні солодощі корисними - фруктами. Але і ними можна перебрати по калоріях. Тому важлива міра. Пару мандарин в день, 1 хурма, жменю винограду (хоч і фрукт, але досить калорійний, тому обережно). А ще, у всіх фруктах теж є цукор, тому їх краще їсти до 16:00", - радить Каменських.

Третє, на що звернула увагу співачка, - прийоми їжі. За її словами, сніданки, обіди та вечері пропускати не можна, а правило "не їсти після 18:00" працює, тільки в тому випадку, якщо ви лягаєте спати о 21:00-22:00. Останній прийом їжі має бути за 3-4 години до сну.

Каменських також порадила дописувачкам частіше харчуватися вдома, адже у закладах страви калорійніші. Або ж завжди просити в офіціанта технологічну карту страв, де вказано їхню харчову цінність.

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Раніше Настя Каменських поділилася рецептами своїх улюблених корисних сніданків. Вранці співачка їсть прості та легкі страви.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil