Лайм

Опинився у пастці: Бен Аффлек звинуватив невдалий шлюб у своєму алкоголізмі

Актор зізнався, що зважитися на розлучення було непросто

Незважаючи на відновлення романтичних стосунків зі співачкою та актрисою Дженніфер Лопес, Бен Аффлек продовжує розкривати інтригуючі подробиці сімейного життя зі своєю колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. Так, актор заявив, що міг би спитися, якби вчасно не розірвав їхній союз.

Фото: GC


В ефірі "Шоу Говарда Стерна" Аффлек сказав, що під час спільного життя з Гарнер "почувався загнаним у пастку". Він почав вживати спиртне, щоб відчути полегшення.

"Я почав пити тому, що опинився в пастці... Я думав - не можу піти через своїх дітей, але я незадоволений, що мені робити? Я випив пляшку віскі і заснув на кушетці, що не стало вирішенням проблеми. Наш шлюб зруйнувався, ми не могли його врятувати", - наголосив актор.

Фото: Getty Images

Знаменитість додав, що вони з Гарнер намагалися побудувати стосунки заново і врятувати союз, але це виявилося поганою ідеєю. Він також сказав, що продовжує любити та поважати Гарнер як матір їхніх трьох дітей – Вайолет Енн Аффлек (01.12.2005), Серафіну Роуз Елізабет Аффлек (06.01.2009) та Семюеля Гарнера Аффлека (27.02.2012).

"Ось яка думка прийшла до мене… Моя відповідальність перед дітьми - це найбільша відповідальність, яку я несу, тому я не збираюся робити що-небудь болюче або руйнівне для них. При цьому я знаю, що мої вчинки та слова сильно впливають на дітей", - заявив актор.

Нагадаємо, 30 червня 2015 року Бен Аффлек та Дженніфер Гарнер офіційно оголосили про розлучення. Але документи було подано лише у квітні 2017 року, а офіційно їх розвели у листопаді 2018 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також