Лайм

Другий сезон серіалу "Відьмак" вийшов на Netflix в українському дубляжі

Фанати чекали на продовження історії Геральта з Рівії 2 роки

17 грудня о 10 ранку на Netflix вийшов довгоочікуваний другий сезон "Відьмака". Усі 8 серій хітового фентезі з'явилися онлайн одночасно. Епізоди тривалістю 1 годину доступні в українському дубляжі, а також мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Фото: https://www.instagram.com/netflixua/

Серіал Netflix заснований на оповіданнях та романах польського письменника Анджея Сапковського, а також однойменній серії відеоігор студії CD Projekt Red. У першому сезоні "Відьмака" сюжет розвивається у трьох часових лініях і знайомить нас із персонажами саги - мисливцем на монстрів Геральтом з Рівії (Генрі Кавіл), чарівницею Єнніфер з Венгерберга (Аня Чалорта), веселим бардом Яскіром (Джої Бейті), юною королевою Цирілою (Фрейя Аллан), а також їхніми союзниками та ворогами у боротьбі з імперією Нільфгаард.

Фото: https://www.instagram.com/netflixua/

У серіалі "Відьмак" 2 сезон розвиватиметься у цілісній часовій шкалі. Він заснований на романі Сапковського "Кров ельфів" та познайомить глядачів із "сім'єю" Геральта, включаючи його мудрого наставника та найсильнішого відьмака Весеміра, якому Netflix присвятили окремий мультсеріал "Кошмар вовка".

Анджей Сапковський залишився задоволеним екранізацією своїх книг, і вже чекає на 3 сезон "Відьмака".

"Чудова робота. Адаптація моїх книг - непросте завдання. Я подивився [другий сезон] з великим задоволенням, і я сподіваюся на ще більш епічний третій сезон", - сказав він.

Фото: https://www.instagram.com/netflixua/

Творці серіалу повідомили, що у 2 сезоні "Відьмака" сюжет заснований більшою мірою на книгах, але фанати ігор можуть розраховувати на безліч сюрпризів та великодніх яєць. "Більшість нашої аудиторії почула про "Відьмака" тільки через відеоігри. Так що ми хочемо віддати їм належне", - сказала шоураннер Лорен Сміт Хіссріх.

Трейлер 2 частини "Відьмака" вийшов у жовтні. У ньому показана підготовку контратаки Нільфгарда після того, як чарівники відбили їх наступ на Північ. Також у трейлері з'являються нові монстри та чарівні істоти, з якими доведеться битися Геральту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля