Лайм

"Міс Україну Всесвіт" Анну Неплях після ДТП чекає два суди: аварія сталася з її вини

Модель вийшла на зв'язок із підписниками

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях активно ділиться подробицями свого життя у блозі в Instagram, і цей раз не став винятком. Дівчина розповіла, що їй доведеться поїхати на два суди після нещодавньої ДТП, яка сталася з її вини.

Про це Неплях повідомила у stories. "Хотілося б вранці їхати кудись в інше місце, але я їду на свій перший суд. У мене цього тижня два суди через ДТП", - пояснила детальніше Анна. Дівчина записала відео, коли їхала у машині. На тлі у цей момент грала гучна музика.

Фото: instagram.com/neplyah

За словами Неплях, ДТП, яка сталася минулого місяця, була першою серйозною аварією у її житті. На щастя, ніхто із людей не постраждав. Кому найбільше дісталося, то це "червоному пиріжку" - так Анна жартома прозвала свій Мерседес.

Власниця титулу "Міс Україна Всесвіт-2021" пояснила, що той день "була повністю сконцентрована на дорозі, але не встигла розрахувати гальмівну колію". Це і стало причиною ДТП. "Сьогоднішня ДТП показала, що потрібно не поспішати жити, я скрізь встигну і так, а поспішатиму - мене зупинять", - написала дівчина після інциденту.

Фото: instagram.com/neplyah

Нагадаємо, Анна Неплях стала переможницею конкурсу "Міс Інтерконтиненталь Україна-2017" та представляла Україну на конкурсі "Міс Інтерконтиненталь 2017" у Хургаді. Загалом за престижний титул боролися 65 кандидаток. У жовтні цього року дівчина змагалася з 14 іншими фіналістками на конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2021" у Києві, де посіла перше місце та здобула довгоочікуваний титул.

  • Раніше Анна Неплях висловилася про свій виступ на конкурсі "Міс Всесвіт-2021". Дівчина впевнена, що якщо людина не може вплинути на обставини, вона завжди може змінити своє ставлення до цієї ситуації.
  • Також Ганна Неплях показала "неідеальне тіло" . На двох фотографіях модель позує у спортзалі: на одній – з осиною талією, а на другій – зі складками на животі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита