Лайм

Настя Каменських поділилася ідеями подарунків на Новий рік, які можна купити в останній момент

Беріть на замітку!

До найчарівнішого свята в році залишилися лічені дні, і багато хто вже запакував презенти, які вручать близьким у новорічну ніч. Однак якщо ви досі ламаєте голову, що покласти під ялинку, тоді цей матеріал буде для вас корисним. Співачка Настя Каменських склала список подарунків, які сподобаються кожній людині. До того ж, придбати їх ви зможете навіть в останній момент.

Адвент-календар

"Пам'ятаю, як у дитинстві, коли я жила в Італії, їх дарували на Різдво. Мені дуже подобалася ця традиція і з того часу вона зберігалася в моєму серці як щось миле та приємне. І я рада, що поступово вона приходить і в рідну Україну. Календарі із солодощами, доглядовими засобами, косметикою - варіантів багато!", - поділилася зірка в Instagram.

Фото: Pixabay

Новорічний декор для дому

"Я обожнюю гарний домашній декор, предмети та аксесуари. Гарний посуд, теплий якісний плед, свічки з натурального воску. Або можна самому розфарбувати ялинкову іграшку та подарувати - це буде дуже цінно", - впевнена Настя.

Фото: Pixabay

"Стартовий пакет 1 січня"

Співачка пропонує подарувати передплату на Netflix або інший портал з фільмами. На думку Насті, цей презент буде як ніколи доречним 1 січня - у "найрозслабленіший день року". "І до цього обов'язково додати список ваших улюблених фільмів. А ще затишні шкарпетки, щось смачне та солодке. Цього дня можна їсти все", - вважає Каменських.

Фото: Pixabay

Корисний подарунок

Це може бути будь-що: зволожувач або очисник повітря, масажер, сертифікат в салон або на якийсь майстер-клас.

Фото: Pixabay

Квиток

Настя радить зводити рідних на концерт, до театру чи вирушити разом у подорож. Такий подарунок оцінять й батьки, й друзі, й кохані.

Фото: Pixabay

Щоденник

Дуже простий варіант подарунка, але завжди потрібний. Додати до нього можна гарну ручку, щоби записувати плани на 2022 рік.

Фото: Pixabay

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття