Лайм

Вимушений захід: Олена Кравець розповіла, чому попросила 15-річну доньку жити окремо

Сьогодні Маші вже 18 і вона продовжує жити самостійно

Олена Кравець – мама трьох дітей. Старша донька акторки з 15-ти років живе окремо, і про це Машу попросила її зіркова мати. Чому зірка "Кварталу 95" зважилася на такий крок - далі у матеріалі.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній 44-річна гумористка зізналася, що це був вимушений захід. На той момент її сім'я переживала кризу, і вони були змушені з'їхати з великого орендованого будинку до трикімнатної квартири. Тоді в Олени та її чоловіка Сергія тільки з'явилися двійнята, і старшій сестрі довелося б жити з малюками в одній кімнаті.

Фото: instagram.com/lennykravets

До того ж, акторку непокоїло питання логістики: школа доньки-підлітка знаходилася в іншому районі, і на дорогу йшло понад годину. Більше того, у дівчинки там були друзі, і вона проводила з однолітками 80% свого часу, а додому приїжджала лише переночувати.

"Її зграя була там, а в нас тут народилися двоє гномів. Я ж не їй їх народила, це ж наші гноми, і вона не зобов'язана їх доглядати і допомагати нам. Але вона казала мені: "Мам, що тобі допомогти?" І звичайно вона допомагала. Але це була не її турбота. Вона мала своє життя, їй було 15 років", - пояснює Кравець.

Фото: instagram.com/lennykravets

Тоді у Олени виникла ідея запропонувати Маші пожити окремо і розповіла про неї чоловікові. Сергій був проти, хоча дружина і продумала все до дрібниць.

"Тато крутив біля скроні: "Ні, я проти". А я йому: "Ми підстраховані тим, що над нею житимуть наші друзі, під нею живуть її подруги – я знаю їхню маму. Там всі тили прикриті, район охороняється, будинок охороняється, під'їзд охороняється. Я прикрила з усіх боків", - згадує вона розмову із чоловіком.

Фото: instagram.com/lennykravets

Потім зіркова мама розповіла про це Маші, і дівчинка одразу не подала вигляду, що у захваті від цієї ідеї. "Мам, як ви вирішите, так і буде, ви ж батьки", - спокійно відповіла школярка і втекла до своєї кімнати.

Потім Олені зателефонувала мама однокласниці, і запропонувала їй, щоб Маша жила з її дочкою в їхній квартирі, доки вони житимуть у заміському будинку. Кравець вирішила, що так розпорядився Всесвіт, і з того часу її старша дочка додому так і не повернулася. Сьогодні Маші вже 18 і вона продовжує жити самостійним життям, тільки вже без подружки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

В'ячеслав Узєлков розповів про своє самопочуття після кількох перенесених операцій, а також показав фото з лікарні - його виписують

Обіцяємо представити найкращим чином: alyona alyona і Jerry Heil поїхали на "Євробачення-2024"

alyona alyona і Jerry Heil відправилися до міста Мальме на Євробачення 2024 - артистки показали, як їх проводжали на конкурс