Лайм

Ще одна жінка звинуватила Кріса Нота у сексуальному насильстві, і це вже п'ятий випадок

Секс-скандал за участю актора набирає обертів

На зірку серіалу "Секс і місто" Кріса Нота продовжують сипатися звинувачення у сексуальному насильстві та домаганнях. Тепер із заявою виступила співачка Ліза Джентіле, і це вже п'ятий випадок, про який стало відомо за останній тиждень.

Як зазначає Variety, інцидент стався майже 20 років тому. Весь цей час виконавиця мовчала через владу актора та погрози зруйнувати її музичну кар'єру. Але тепер, коли інші жінки поділилися схожими історіями, вона наважилася розповісти свою.

Кріс Нот Фото: Getty Images

За її словами, вони познайомилися 1998 року в одному з ресторанів Нью-Йорка, де Нот був постійним відвідувачем. Протягом чотирьох років вони добре спілкувалися, говорили про музику та шоу-бізнес.

Якось увечері 2002-го Кріс запропонував підвезти Лізу додому на таксі, і вона погодилася. Він наполіг на тому, щоб піднятися до неї в квартиру. Там, як стверджує співачка, він почав торкатися неї і намагався роздягнути, незважаючи на її протести. Зрештою, вона зуміла відштовхнути актора і сказала: "Ні, я не хочу цього".

Нот розлютився і почав ображати Джентіле, а потім вибіг із квартири. Наступного ранку він зателефонував співачці і сказав, що внесе її до чорного списку і зруйнує кар'єру, якщо вона комусь розповість про те, що сталося.

"Я боялася говорити через владу містера Нота та його погрози зруйнувати мою кар'єру", - зізналася Джентіле. На момент ймовірного інциденту актор уже був зіркою серіалів "Секс і місто" та "Закон і порядок".

Ліза Джентіле Фото: instagram.com/lisagentilemusic

Першими звинуватили Кріса Нота у сексуальному насильстві дві жінки, які своїх справжніх імен не назвали. За їхніми словами, актор зґвалтував одну у 2004 році, а другу – 2015-му. Нот заперечував ці звинувачення, стверджуючи, що зустрічі відбувалися за обопільною згодою.

Незабаром схожу історію розповіла ще одна жінка, чиє ім'я також невідоме. Вона стверджує, що актор намагався її зґвалтувати у 2010 році, коли їй було 18 років, а йому – 55.

Четвертою свою історію розповіла Хізер Крістін, яка протягом чотирьох сезонів "Сексу і міста" була дублеркою акторки Крістін Девіс, яка грала одну з головних ролей у серіалі. У своєму есе для видання The Independent вона назвала поведінку Нота "огидною" і "токсичною". За її словами, актор розпускав руки, а одного разу сказав про іншу дублерку: "Я хочу, щоб її зв'язали, заткнули їй і рота і віднесли в мій трейлер".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ