RU  UA

Дізнатися

Тіна Кароль повернулася на шоу "Голос країни-12" після сварки із продюсером

Зірка знову виступила на рідній сцені

Нещодавно стали відомі імена нових наставників шоу "Голос країни-12", і співачки Тіни Кароль у цьому списку не виявилося. У минулому сезоні вона заявила, що йде з проекту.

Проте артистка стала запрошеним гостем на зйомках 12-го сезону. Вона прийшла підтримати одну з учасниць та виступила разом із нею на сцені. Про повернення екстренерки повідомив продюсер Володимир Завадюк. Він також опублікував спільне фото з Тіною у своєму Instagram та написав про примирення після сварки. Для цього продюсер використав промовисті емодзі. Хоч іноді буває "гроза", але між нами завжди є "мир", - написав він.

"Зустрілися сьогодні на тому ж місці, в особливий час, в гримерці. Під час зйомок нового сезону "Голосу країни". Дякую, Тіно, що прийшла підтримати талановиту учасницю, яка написала її пісню. Це буде неймовірний сезон. Тому що так звучить твоя країна!" – підписав знімок Завадюк.

Ведучий "Голосу" Юрій Горбунов також розповів про повернення Кароль на проект та показав спільний кадр із нею. "Несподівана гостя на зйомках "Голосу", - говориться у підписі до фото.

Виконавиця вирішила залишити суддівське крісло, бо "не готова брати участь в інтригах та хайпі". "За 9 років я бачила в проекті "Голос" три продюсерські команди. Третя вимагає трохи більше інтриг та хайпу. А я в інтригах та хайпі не готова брати участь, я таки можу дати трохи більше професіоналізму та якості, тому прямо сказала – вам треба звертатися до інших героїв", - висловилася вона із цього приводу. На своє місце знаменитість запропонувала іншу кандидатуру – фронтвумен гурту The Hardkiss Юлію Саніну. Однак цього не сталося.

  • Раніше Тіна Кароль показала 13-річного сина-спортсмена. Хлопчик вже кілька років навчається у Великій Британії, але знаходить час не тільки для навчання та домашніх завдань.
  • Потім Тіна Кароль розсекретила, якими методами виховує 13-річного сина. Зірка розповіла, як вирішує конфлікти у сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой