Лайм

Кейт Міддлтон на різдвяному концерті зіграла на роялі та розкрила свій маловідомий талант: відео

Герцогиня акомпанувала знаменитому співаку

Напередодні Різдва на британському телебаченні показали святковий концерт Together at Christmas, зйомки якого відбулися на початку грудня. Організатор заходу Кейт Міддлтон підготувала сюрприз, який здивував усіх глядачів та шанувальників королівської родини.

Герцогиня Кембриджська зіграла на роялі, вперше продемонструвавши свої музичні таланти на публіку. Дружина принца Вільяма акомпанувала шотландському співаку Тому Уокер під час пісні For Those Who Can't Be Here. Запис виступу опубліковано в Instagram Кейт та Вільяма, а також на YouTube.

Музикант описав виступ із герцогінею як "досвід, який випадає раз у житті", пише People.

Співак зазначив: "Нелегко просто сісти за піаніно з групою музикантів, з якими ви ніколи раніше не грали, та записати живі дублі на камеру, але вона повністю впоралася з цим". "Вона така мила, добра і чуйна людина і знайшла час, щоб подякувати всім особисто", - описав співак Кейт Міддлтон.

Дует був записаний у Вестмінстерському абатстві за день до різдвяної служби. Кейт обрала для концерту червону сукню-пальто із величезним бантом бренду Catherine Walker.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Відомо, що Кейт Міддлтон навчалася у музичній школі. Вона три роки брала уроки гри на фортепіано, але ніколи не виступала на публіці. Тому для шанувальників королівської сім'ї поява герцогині за роялем стала приємною несподіванкою.

  • Кейт Міддлтон прикрасила ялинку на Різдво у яскравому святковому вбранні. Герцогиня Кембриджська знається на моді.
  • Фотограф Кейт Міддлтон та принца Вільяма розповів, як зробити красиві фото на Новий рік. Більше ніяких закритих очей та розмитих кадрів!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа