RU  UA

Дізнатися

Фотограф засняв у зимовому лісі дивовижну оптичну ілюзію – оленя з трьома головами

Знімок здивував користувачів мережі

Фотограф Ренатас Якайтіс прославився завдяки світлині, яка виглядає як кадр із наукової фантастики. На ній зображений триголовий олень з розлогими рогами, який дивиться в об'єктив із засніженої галявини. Цей кадр поповнив колекцію найкрасивіших оптичних ілюзій у мережі.

Дивовижний кадр – не Photoshop, а випадкова сцена, яку захопив чоловік. І хоча триголового оленя не існує, такі моменти у фотографії захоплюють уяву.

Фото: Renatas Jakaitis

Щоб зробити неймовірний знімок, необхідно опинитися у потрібному місці в потрібний час. Якайтіс ішов за оленями в лісах Литви і по дорозі зустрів цих тварин, які брели по засніженій стежці один за одним. Звук затвора камери змусив оленів повернути голови, і так з'явився цей дивовижний кадр.

"Я думаю, що затвор камери видав мене, тому що вони швидко підняли голови, коли я почав їх знімати, - сказав фотограф My Modern Met. - Мені пощастило, що вони всі одразу подивилися в камеру, перш ніж зникнути. Вони всі втекли, коли побачили мене! Мабуть, вони соромилися камери".

Після того як Якайтіс зробив знамениту фотографію, він продовжував фотографувати дику природу. Погляньте, які тварини в лісах йому траплялися з того часу, як він зустрів фантастичних оленів.

Фото: Renatas Jakaitis

Фото: Renatas Jakaitis

Фото: Renatas Jakaitis

  • Чоловік сприйняв рідкісне явище природи за примару в горах, і виглядає воно дійсно фантастично. Але Брокенський привид не має нічого спільного з містикою.
  • Фотограф зняв на пляжі волохату істоту і заплутав людей - спробуйте розібрати, що до чого на фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк"

Михаил Заливако выезжал за границу в период полномасштабной войны, продолжает вести соцсети на русском - что известно о его жизни

Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку

Кейт Миддлтон продолжает проходить курс химиотерапии на фоне борьбы с раком – подруга принцессы Уэльской рассказала о ее состоянии

Співачка KOLA чесно зізналася, чи говорить з чоловіком про поповнення у родині

KOLA рассказала, готова к детям со своим мужем, который живет в Израиле – звезда озвучила планы на будущее