Лайм

Кейт Міддлтон показала нові портрети на честь 40-річчя – ніжні фото майбутньої королеви

Дружина принца Вільяма продемонструвала "три аспекти своєї особистості"

9 січня 2022 року Кейт Міддлтон виповнилося 40 років. На честь особливого дня герцогиня Кембриджська вирішила поділитися новими фотографіями, на яких здивувала ніжними вбраннями.

На офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу в Instagram опубліковано відповідні кадри. Дружина принца Вільяма позувала у розкішних сукнях від бренду Alexander McQueen. На одному з портретів Міддлтон з'явилася у червоному вбранні з атласної тканини. Також на ній були діамантові сережки із колекції Єлизавети II. На інших знімках герцогиня приміряла не менш романтичний образ, який вирішила підкреслити особливою деталлю – сережками з діамантами та перлами принцеси Діани.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

"Три нові портрети, які були випущені з особливої нагоди, будуть показані суспільству у трьох значущих місцях: Беркшир, Сент-Ендрюс та Англсі, в рамках загальнонаціональної виставки National Portrait Gallery "Повернення додому" напередодні відкриття галереї у 2023 році", - йдеться у підписі до знімків.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Всі ці місця обрані недарма і займають особливе місце в серці Кейт: у графстві Беркшир майбутня герцогиня виросла, в Сент-Ендрюському університеті вона познайомилася з принцом Вільямом, а на острові Англсі (розташований на північному заході Уельсу) герцоги Кембріджські жили деякий час після весілля.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Автором унікальних фото є італійський fashion-фотограф Паоло Роверсі. За допомогою цієї фотосесії він показав "три аспекти особистості Кейт", які зазвичай приховані від громадськості. "Зйомка портретів Її Королівської високості герцогині Кембриджської була для мене справжньою честю і моментом чистої радості. Я був зворушений її теплотою і дружелюбністю, зачарований її сяючими очима та посмішкою, що демонструє красу та щедрість її серця", - сказав Роверсі.

Найцікавіші сюжети та новини дня зараз Teleg ram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug