RU  UA

Дізнатися

Настя Каменських показала фігуру в бікіні на відпочинку в Мексиці

Співачка регулярно балує підписників новим контентом

Настя Каменських любить дивувати своїх шанувальників пікантними фотографіями, на яких демонструє свої принади. Цього разу вона показала сонячні знімки, зроблені під час відпустки у Мексиці.

Артистка опублікувала відповідні кадри у блозі в Instagram. На одному з фото вона з'явилася у бікіні з яскравим принтом. Розпущене волосся і кілька аксесуарів зробили її образ легким та загадковим. На іншому знімку Каменських позувала у костюмі з легкої тканини: короткі шорти та блуза з ефектним вузлом у зоні декольте вдало підкреслили її форми.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Також виконавиця зізналася, чому Мексика залишається для неї однією з найулюбленіших країн для відпочинку: "Мексика для мене - це про душевне зцілення, наповнення та очищення душі і тіла. Про великий крок до звільнення - від страхів, забобонів, комплексів, болю. Про усвідомлення краси та цінності життя. Про любов до себе і до життя. Ця країна, стала одним із місць, де я особливо це відчуваю!" – написала знаменитість.

Фото: instagram.com/kamenskux

Фото: instagram.com/kamenskux

Фанати були в захваті від побаченого, тому в коментарях під яскравими кадрами написали безліч компліментів: "Красива!", "Супер", "Яка красуня, просто дух захоплює", "Молодець! Дивишся і жити хочеться", "Настя, ти вогонь" , "Шикарна", "Як завжди супер", "Класні фоточки", "Яка ж ви гарна", "Богиня".

Нагадаємо, Настя Каменських – українська співачка, акторка, ведуча, суддя та наставниця українського вокального шоу "Х-Фактор". З 2017 виступає під псевдонімом NK. У 2006 році разом із Олексієм Потапенком створила дует "Потап і Настя", який проіснував до 2017 року. У 2019 році вона вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним