Лайм

Анатолій Анатоліч із дружиною знялися у парній фотосесії та поділилися секретом сімейного щастя

Пара виховує трьох дітей

Анатолій Анатоліч та його дружина Юлія вирішили розпочати 2022-й рік активно: спершу вирушили на Київське море всією сім'єю, а тепер влаштували парну фотосесію. Для зйомки вони обрали кілька образів.

Спочатку зіркове подружжя з'явилося у чорних водолазках. Юлія доповнила вбрання сережками та масивними кільцями. Про це пише видання Elle.

Фото: Elle.ua

Фото: Elle.ua

Для другого образу пара вибрала одяг з яскравим принтом: Юлія була в довгій сукні з відкритою спиною, а Анатолій Анатоліч з'явився в плащі точно такого ж кольору. Зірки позували в обіймах один одного.

Фото: Elle.ua

На наступних знімках подружжя з'явилося в не менш ефектних вбраннях: ведучий був у широкій білій сорочці зі шкіряною вставкою, тоді як його обраниця віддала перевагу білій блузці з об'ємними рукавами.

Фото: Elle.ua

Фото: Elle.ua

Знаменитості також розповіли, у чому полягає їхній секрет щасливого шлюбу. За словами Анатоліча, тут є лише два ключових слова – любов і повага. "Наше досягнення за 13 років союзу – це те, що ми жодного разу не зверталися до сімейного психолога, всі проблеми вирішували самі. Можу сказати, що у нас ще не було критичних ситуацій у стосунках. Поділюсь трьома складовими нашого шлюбу: ми завжди спимо під однією ковдрою, засинаємо тільки в обіймах один одного, ніколи не йдемо з дому, якою б серйозною не була б сварка. Ось такі дрібниці і створюють фундамент міцних стосунків, тому що побутових дрібниць і у нас вистачає, ми звичайні люди. Головне - ми є в житті один одного, а решта - деталі", - висловила свою думку Юла.

Нагадаємо, у 2011 році у Юлії Бойко та Анатолія Анатоліча народилася донька Аліса, її хрещеною мамою стала співачка Світлана Лобода, а хрещеним батьком – автор "Студії Квартал-95" Вадим Переверзєв. 28 березня 2013 року народилася друга дочка - Лоліта. У 2021 році у пари з'явилася третя дитина – син, якого назвали Нілом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували