Лайм

Безтурботна дівчинка: принц Вільям із дітьми обрали улюблений портрет Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма показала себе з "іншого" боку

Нещодавно Кейт Міддлтон здивувала громадськість ніжними фотографіями на честь свого 40-річчя. Як з'ясувалося пізніше, принц Вільям з дітьми з трьох портретів вибрали один, який їм найбільше сподобався.

Видання People пише, що сім'я герцогині Кембриджської оцінила знімок, зроблений крупним планом. На фото багатодітна мама позує з сяючою усмішкою на обличчі та розпущеним волоссям. Автор кадрів Паоло Роверсі розповів, що на цьому портреті можна побачити, як "Кейт знову стає безтурботною дівчинкою".

Фото: People.com

Італійський фотограф також зазначив, що кожен портрет розкриває "іншу сторону Кейт". Чорно-біле зображення, на якому дружина принца Вільяма сидить у традиційній позі бокового профілю, символізує зрілість, що виходить за межі її віку, а біла сукня приглушує серйозність.

Фото: People.com

А щодо фотографії в червоному вбранні, то на ньому Міддлтон "виглядає трохи гламурніше". Роверсі додав, що хотів зробити портрети максимально сучасними, тому використав тільки природне світло, трохи макіяжу та природну укладку.

Фото: People.com

Оприлюднено лише невелику частину святкових кадрів. Є також знімок, де Кейт танцює. "Я хотів знімати в русі, тому з цією чудовою широкою спідницею я змусив її танцювати перед моєю камерою, такий собі прискорений вальс, змішаний із дрібкою рок-н-ролу", - сказав Паоло.

Відомо, що портрети стануть частиною постійної колекції Національної портретної галереї, покровителькою якої є Кейт. Напередодні повторного відкриття 2023 року фотографії увійдуть до проекту "Повернення додому", загальнонаціональної ініціативи, в рамках якої портрети відомих людей вирушать у місця, з якими вони тісно пов'язані.

Фото: Getty Images

Нові фотографії герцогині Кембриджської будуть виставлені у трьох місцях, які мають особливе значення для Кейт: Беркшир, Сент-Ендрюс та Англсі. У графстві Беркшир майбутня герцогиня виросла, у Сент-Ендрюському університеті вона познайомилася з принцом Вільямом, а на острові Англсі (розташований на північному заході Уельсу) герцоги Кембриджські жили після весілля.

  • Раніше Кейт Міддлтон на різдвяному концерті зіграла на фортепіано і розкрила свій маловідомий талант. Дружина принца Вільяма акомпанувала шотландському співаку Тому Уокеру під час пісні For Those Who Can't Be Here.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували