Лайм

Переможець "Танців з зірками" Артур Логай показав сина-іменинника на милих сімейних фото

Батьки привітали малюка найтеплішими словами

Актор Артур Логай разом зі своєю дружиною Євгенією Павленко виховує сина Лева. 11 січня хлопчику виповнилося 3 роки, і батьки влаштували йому грандіозне свято.

У своєму блозі у Instagram переможець "Танців з зірками" опублікував милі сімейні фотографії. На них вся сім'я позувала з променистими посмішками на тлі різнокольорових кульок і величезної цифри 3.

Фото: instagram.com/logai.arthur

"Лев, Булочка, наш синочок! Любимо тебе дуже! Ти в нас такий крутий малюк, ось тобі 3 роки тільки, а ти влаштовуєш незабутні "урагани на кухні". І це завжди дуже смачно. Ти любиш весь час кудись їздити, обожнюю твоє питання зранку в суботу: "Мам, куди ми їдемо?". Ти досі, коли летить літак, піднімаєш голову до неба і виглядаєш його, а літати як любиш! Обійматися хоч ти і не сильно любиш, пробач, але ми з татом не можемо себе стримувати і часом обіймаємо тебе до твоїх: "Ну досить". Ти дуже життєрадісний і цілеспрямований, твоя посмішка - це щось", – зворушливо привітали малюка щасливі батьки.

Фото: instagram.com/logai.arthur

Шанувальники теж приєдналися до привітань. У коментарях під публікацією вони бажають хлопчику довгого та щасливого життя, а також міцного здоров'я. Крім того, користувачі були приємно вражені тим, яка дружна та красива у Артура Лога сім'я.

Фото: instagram.com/logai.arthur

Нагадаємо, Артур Логай одружився з Євгенією Павленко у 2018 році. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках реаліті "Київ вдень і вночі", в якому тоді знімалося. Також у актора є син Герман від минулих стосунків.

Артур Логай дебютував у кіно у 2016 році, коли зіграв одну з головних ролей у серіалі "Київ вдень та вночі". У 2021 році знаменитість знявся у серіалі "Моя улюблена Страшко", де також виконав одну з головних ролей. Переміг у восьмому сезоні шоу "Танці з зірками", в якому танцював у парі з Анною Кареліною.

  • Раніше Артур Логай розповів, як подолав сором під час відвертих танців із Анною Кареліною. Перший раз акторові було незручно торкатися партнерки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вона не їхня: Євгенія Власова заявила, що російська мова не належить Росії

Євгенія Власова пояснила, чому не засуджує людей, які розмовляють російською - співачка заявила, що російська мова не належить Росії

Мрія стала реальністю: "Міс Всесвіт Україна" перемогла на Кубку України з бодібілдингу

На Кубку України з бодібілдингу в категорії Модель бікіні перемогла Єлизавета Ястремська, яка представляла Україну на Міс Всесвіт-2021

Велика честь для мене: Девід Бекхем розсекретив подробиці зустрічі з Чарльзом III

Девід Бекхем і Чарльз III зустрілися - про що говорили знаменитості та яку посаду отримав футболіст від британського монарха