Лайм

Анна Трінчер наважилася збільшити груди і розповіла про підготовку до операції

Співачка не може визначитись із розміром

У 2022 році Анна Трінчер зібралася не тільки вийти заміж, а й збільшити груди. Про маммопластику 20-річна співачка замислюється вже давно, але довго не могла наважитися лягти під ніж пластичного хірурга. Наразі дівчина нарешті відважилася та почала готуватися до операції.

Зірка серіалу "Школа" розповіла в "сторіз", що дата хірургічної процедури вже призначена, а вона досі не може визначитися з розміром: Аня обирає між другим з половиною, третім та третім з половиною. Днями дівчина знову сходила до лікаря, де вкотре приміряла силіконові накладки. Також вона зізналася, що протипоказань для втручання немає.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Трінчер також поділилася з дописувачами переживаннями щодо майбутньої операції.

"Я дивлюся різні відео про те, як люди відходять від операції. Реабілітація, якісь складнощі... Я не знаю, навіщо я себе накручую, - каже співачка. - Я ще раз зустрілася з лікарем, проговорила всі нюанси, все що завгодно зробила перед операцією. Але мандраж і бажання, щоб швидше це закінчилося, є божевільне".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Також Аня відповіла на запитання, навіщо їй груди. "Друзі, у мене їх немає! - сказала вона і зняла бюстгальтер. - Ну не нагородила мене природа-мати, ну що мені тепер робити. А я дуже люблю красиві жіночі груди".

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Вперше про своє рішення збільшити розмір грудей Трінчер розповіла торік восени. Дівчина опублікувала відео з кабінету лікаря та зізналася, що вирішується на пластику вже кілька років. "У мене довга історія з моїми грудьми... До 17 років мене запевняли, що вони виростуть, але мене нахабно обманювали! Не допомагали ні капуста, ні спорт, нічого", - зазначила 20-річна зірка.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Трінчер (@annatrincher_official)

  • Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" та молода мама Даша Квіткова зробила ринопластику. Дівчину не влаштовувала ямка на носі, і вона вирішила забрати її хірургічним шляхом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також