Лайм

Обидві схожі на маму: Лілія Ребрик показала красивих дочок у святковій фотосесії

Сім'я позувала з улюбленим домашнім улюбленцем

12 січня у світі відзначали День дочки, але для Лілії Ребрик та інших мам, які виховують дівчаток, це свято триває цілий рік. Ведуча влаштувала для дітей яскраву фотосесію та привітала їх найніжнішими та теплішими словами.

Результатами зйомки знаменитість поділилася у своєму блозі у Instagram. Дочки Діана та Поліна з'явилися у вишуканих сукнях пастельних відтінків. Вони були з гарними зачісками, а з облич дівчаток не сходила посмішка. На деяких знімках щасливі батьки приєдналися до позування.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Вчора був день доньки! Але хто сказав, що він має бути раз на рік? В мене день доньки щодня - причому в квадраті! Як там кажуть? Якщо Бог хоче зробити жінці комплімент, він дарує їй доньку. А знаєте чому так? Це ніби-то значить, що жінка гідна повторення. Мені всесвіт зробив аж два компліменти і за це я завжди буду вдячна. І непотрібні мені ніякі особливі дні: день доньки в мене був і вчора, він і сьогодні, буде і завтра, і через 10, і через 50 років", - написала акторка під публікацією.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Шанувальники в коментарях зазначили, що Діана та Поліна неймовірно схожі на свою зіркову маму: "Красива мама, красиві доньки!", "Поліночка і Діаночка - просто ваша копія. Такі прекрасні та дико красиві", "Такі красиві! Обидві на вас схожі" , "Вітаю вас, Ліліє! Всесвіт подарував вам найкрасивіших дочок", "Ви прекрасні! Миру і добра вашій родині".

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нагадаємо, що Лілія Ребрик познайомилася з танцюристом Андрієм Діким на "Танцях з зірками". Під час проекту між ними були лише робочі відносини, а романтичні стосунки зав'язалися трохи згодом. Через деякий час майбутні закохані знову зустрілися на "Слов'янському базарі", куди їх обох запросили. Саме тоді між ними виникли почуття. У грудні 2011 року Лілія Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого. У 2012 році у пари народилася донька Діана, а у 2018 на світ з'явилася друга дитина – дочка Поліна.

  • Раніше Лілія Ребрик дала пораду, як зберегти кохання у багаторічному шлюбі. У "дикої сімейки" багато шанувальників, які вважають їх зразковою родиною.
  • Також Лілія Ребрик із чоловіком на річницю шлюбу зробили один одному особливий подарунок. У них в родині є традиція - щороку на річницю весілля дарують один одному взуття та "щось, що відповідає назві весілля".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа