Лайм

Дорофєєва, Астаф'єва та інші зірки показали, як виглядають наймодніші купальники 2022 року

Селебріті знаються на трендах

Після новорічних свят українські знаменитості вирушили до теплих країн, щоб відновити сили та надихнутися на нові звершення. Напрямки вони вибрали різні – Мексика, Африка, Мальдіви, Таїланд.

Відпустка у цих місцях – найкраща можливість продемонструвати шанувальникам, які купальники актуальні у 2022 році. Хтось із зірок вибрав класику, яка ніколи не старіє, – однотонні купальники, які підкреслюють фігуру. А хтось, навпаки, вирішив довіритись сміливим трендам і приміряв принт "леопард" або так звані ліфи-шторки. theLime зібрав найяскравіші вбрання в одній добірці і готовий показати її вам.

Українська співачка Надя Дорофєєва віддала перевагу яскравому бікіні в один тон: на ній був червоний купальник та рожева кепка. "Ловлю останні промені", - написала артистка під публікацією.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

На іншому фото виконавиця красувалася в не менш приголомшливих вбраннях: поряд зі своїм обранцем Володимиром Дантесом Надя позувала у фіолетовому бікіні з ліфом-шторками. А на наступному кадрі вона з'явилася у купальнику салатового кольору.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Модель та акторка Даша Астаф'єва на відпочинок із собою взяла кілька купальників різного кольору та фасону. Спочатку зірка з'явилася у темно-зеленому бікіні, потім засмагала на пляжі у купальнику яскраво-червоного відтінку. А третій варіант пляжного вбрання виявився найефектнішим – бікіні з леопардовим принтом.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Фото: instagram.com/da_astafieva

Фото: instagram.com/da_astafieva

Колишня учасниця гурту "НеАнгели" Вікторія Сміюха похвалилася спортивною фігурою в купальнику блакитного кольору, який ідеально підкреслив на її форми. "Головний спонсор цієї публікації – спорт!" – написала виконавиця під фото.

Фото: instagram.com/vikanablack

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт-2021" Анна Неплях із собою до Мексики взяла трендове вбрання: суцільний купальник з леопардовим принтом та спокусливим вирізом у зоні декольте. Стильний головний убір і розпущене волосся зробили образ моделі максимально яскравим.

Фото: instagram.com/neplyah

Телеведуча Іванна Онуфрійчук з'явилася у модному бікіні білого кольору. У тон до пляжного вбрання вона підібрала сонцезахисні окуляри квадратної форми.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Ведуча "Світського життя" Катя Осадча у відпустці демонструє свою чудову фізичну форму. Мама трьох синів разом із чоловіком Юрієм Горбуновим відпочиває у Таїланді, де позує у трендових купальниках: класичному чорному, бірюзовому та у червоному з білим принтом.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

Настя Каменських у Мексиці влаштувала справжній показ пляжної моди. Але одне можна помітити абсолютно точно – фаворитом співачки залишається яскравий купальник із ліфом-шторкою.

Фото: instagram.com/kamenskux

Виконавиця Слава Камінська позувала на білому піску в купальнику яскравого кольору. Вона обрала бірюзове бікіні з трусами із завищеною талією, яке доповнила накидкою з легкої тканини. "Щаслива перезавантажитись перед важливими запусками", - написала Камінська під публікацією.

Фото: instagram.com/babaslavka

Головна героїня реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч вирушила на перезавантаження до Африки. Вона публікує барвисті знімки в яскравих бікіні: у рожевому купальнику з чорними вставками, чорному з ефектним вирізом на животі та у купальнику на зав'язках кольору хакі.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська танцівниця Ліза Русіна насолоджується відпочинком на сонячних Мальдівах, звідки публікує яскраві кадри. Для відпочинку вона обрала бікіні з напівпрозорої тканини: синій ліф та труси із завищеною талією з яскравим написом золотого кольору.

Фото: instagram.com/lissarusina

Артистка Віра Брежнєва для зимової відпустки також обрала Мальдіви. Вона позувала в холі готелю в чорному бікіні, яке поєднала з великим капелюхом. "Мені залишилося всього 1,5 дні відпочивати тут.. Але я кожен день щаслива. Вони у нас досить насичені і пролітають швидко. Дуже хочу запам'ятати ці відчуття", - зізналася зірка у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/ververa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита