Лайм

Екс-Холостяк Макс Михайлюк показав, як підросла його донька – миле фото з дитиною

Шанувальники помітили, що дівчинка стала схожою на бабусю

Герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк після аварії за його участі пропав із соцмереж. Днями пілот опублікував першу фотографію за довгий час та показав, як підросла його дочка Аріана.

Льотчик розмістив в Instagram милий знімок, на якому ніжно цілує свою дитину. "Давненько нас тут не було. А ми за цей час неабияк підросли", - написав Максим під фото з 8-місячною дівчинкою

Макс Михайлюк із дочкою Фото: instagram.com/flymax305

У коментарях відразу почали гадати, на кого схожа Аріана, і багато хто прийшов до висновку - на бабусю. Так думає і мати дівчинки, модель Дар'я Хлистун.

"Ваша донька дуже схожа на свою бабусю, вашу маму", "Мені теж Макс, на Вашу маму схожа дівчинка!", - підмітили підписниці. "Даша теж так каже", - відповів Макс.

Герой "Холостяка-10" із мамою Фото: instagram.com/flymax305

Інші просто захопилися малечею і написали, що вона помітно підросла. "Яке вона янголятко маленьке", "Така солодка", "Яка доросла мілашка", "Дуже підросли", "Яка бусинка, маленька моделька", "Які великі", "Татава королева", "Які ви вже дорослі", - пишуть коментатори під постом.

Макс Михайлюк та Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже одразу після фіналу шоу "Холостяк". Як відомо, з переможницею проекту Дашею Ульяновою стосунки у пілота не склалися. Через якийсь час закохані стали жити разом, а у квітні 2021-го вперше стали батьками.

Максим Михайлюк та Даша Хлистун із дочкою Аріаною Фото: instagram.com/flymax305

  • У грудні Макс Михайлюк влаштував ДТП у центрі Києва - під колесами його авто опинився пішохід. Постраждалого одразу госпіталізували та прооперували. Лікарі діагностували у чоловіка черепно-мозкову травму та численні переломи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй