RU  UA

Дізнатися

Актор Гаспар Ульєль помер після нещасного випадку на лижах

Зірці французького кіно було 37 років

Французький актор Гаспар Ульєль помер унаслідок серйозної травми голови. Зірці фільмів та серіалів "Ганнібал: Сходження", "Сен-Лоран", "Місячний лицар" було 37 років.

Гаспар Ульєль катався на лижах на курорті Ла-Роз'єр у Савойї та сильно травмувався при зіткненні з іншим лижником, пише видання Deadline. Аварія сталася на перехресті двох "синіх" трас середньої складності.

Фото: Getty Images

18 січня Ульєля доставили на гелікоптері санітарної авіації до лікарні міста Гренобль, але лікарям не вдалося врятувати актора. У нього залишилися дружина Гаеллі П'єтрі та 6-річний син.

Гаспар Ульєль почав зніматися в кіно у ранньому дитинстві. Міжнародну популярність йому принесла головна роль у фільмі Жана-П'єра Жене "Довгі заручини", де він грав з Одрі Тоту.

У 2007 році актор зіграв Ганнібала Лектера у фільмі "Ганнібал: Сходження". 2014-го перевтілився у модельєра Іва Сен-Лорана в біографічній драмі "Сен-Лоран. Стиль - це я". За роль у фільмі Ксав'є Долана "Це всього лише кінець світу" Ульєль отримав премію "Сезар", а сам фільм удостоївся Гран-прі Канського кінофестивалю-2016.

Останнім проектом Гаспара Ульєля став серіал Disney+ "Місячний лицар", у якому він зіграв героя Marvel Опівнічну людину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила незвичайне ім’я свого новонародженого сина

Телеведущая Иванна Онуфрийчук рассекретила имя своего новорожденного сына. Знаменитость назвала мальчика Адамом

Алла Кудлай зізналася, де перебувають її рідні під час війни

Украинская певица Алла Кудлай рассказала о родных людях, живущих за границей во время войны. Артистка также поделилась талантами невестки и внуков

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни