RU  UA

Дізнатися

Арнольд Шварценеггер влаштував серйозну ДТП у Лос-Анджелесі - постраждала жінка

Аварія була схожа на "трюк із кіно"

Арнольд Шварценеггер, який нещодавно розлучився з дружиною, потрапив у серйозну автомобільну аварію в Лос-Анджелесі за участю кількох машин.

Як повідомляє TMZ, ДТП сталася увечері 21 січня, неподалік від будинку знаменитості. 74-річний актор на позашляховику Yukon заїхав на автомобіль Toyota Prius, яким керувала жінка, а потім відкотився на Porsche, який слідував за ним. Внаслідок пригоди водій Пріуса отримала травму голови та була доставлена до лікарні. Сам Шварценеггер не постраждав.

Фото: Getty Images

Таблоїд зазначає, що Арнольд переживає за постраждалу і має намір особисто відвідати її в лікарні.

За даними джерела видання в поліції, на їхню думку, аварія сталася з вини зірки "Термінатора", який повернув ліворуч, під червону стрілку світлофора, яка ще горіла. За словами очевидців, ДТП була схожа на "трюк із кіно". Зіткнення було настільки сильним, що в автомобілі актора спрацювали подушки безпеки.


  • Герой шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк влаштував ДТП у центрі Києва - під колесами його авто опинився пішохід. Постраждалого одразу госпіталізували та прооперували. Лікарі діагностували у чоловіка черепно-мозкову травму та численні переломи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступал и какими были результаты голосования

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали известны имена новых финалистов после проведения второго полуфинала Евровидения 2024 – как выглядит таблица результатов, кто в финале

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"