Лайм

Організатори "Євробачення-2022" представили логотип та слоган конкурсу

Конкурс пісні відбудеться у травні

Організатори "Євробачення-2022" показали логотип майбутнього міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться в Турині (Італія), а також представили слоган.

Фотографію із зображенням тематичного оформлення заходу опублікували на сторінці конкурсу в Instagram, а також на офіційному сайті. Слоган "Євробачення-2022" звучить так: "Звук краси".

Фото: eurovision.tv

"Одним із найочікуваніших аспектів будь-якого конкурсу пісні "Євробачення" є візуальна ідентичність і те, як вона пов'язана з містом-організатором та шоу, яке вони хочуть показати. Ми раді представити логотип Turin 2022, а також новий слоган", - сказано на сайті конкурсу.

Фото: instagram.com/eurovision

Що стало джерелом натхнення для створення тематичного оформлення та гасла нового "Євробачення", а також "як нова ідентичність конкурсу інформує та надихає все, починаючи від товарів та закінчуючи амбітним дизайном декорацій", - Європейський мовний союз обіцяє розповісти у понеділок, 24 січня.

Фото: eurovision.tv

  • Після перемоги гурту Maneskin на "Євробаченні-2021" конкурс пісні відбудеться в італійському місті Турін. Півфінали "Євробачення-2022" пройдуть 10 та 12 травня, а фінал - 14 травня в арені Pala Olimpico.
  • Цього року у "Євробаченні" знову візьме участь 41 країна. На конкурс повернулася Вірменія, яка відмовилася від участі у 2021 році та Чорногорія, яка пропустила два роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші