RU  UA

Дізнатися

Швидко подорослішала: Оля Полякова показала дочку, яку називають копією співачки

Шанувальники засипали сім'ю компліментами

Українська співачка Оля Полякова, яка зайняла суддівське крісло в 12-му сезоні "Голосу країни", прийшла на прем'єру шоу зі старшою донькою Марією. Вони з'явилися на заході у вишуканих вбраннях та здивували фанатів неймовірною схожістю.

Відповідні фотографії Полякова виклала у своєму профілі у Instagram. Вона позувала в комбінезоні в чорно-золотих тонах, а яскравий макіяж і об'ємна укладка завершили образ зірки. Марія обрала не менш ефектний аутфіт – червоний костюм із люрексу, який скомбінувала з краваткою з атласної тканини та базовим топом. Високий хвіст та масивні сережки доповнили святкове вбрання 17-річної дівчини.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Вчора пройшла презентація "Голосу країни"! Це буде чудовий позитивний проект, про талановитих людей та віру в перемогу! Я шукала справжніх народних героїв, і я їх знайшла!" – написала Полякова під серією знімків.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Яка Маша гарна... Так швидко подорослішала!", "Ваша копія", "Дочка і мама один в один! Оля, круто! Ви ксерокс", "Які красиві дівчатка", "Блін, як летить час... Така доросла донька", "Боже, як же ви схожі", "Оленько, захоплююся вами. Обидві красуні", "Дочка прекрасна!", "Полякові красуні", "Гени у вас бомба! Такі красуні", - написали захоплені шанувальники в коментарях.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена, якого звати Вадим. У шлюбі у пари народилося двоє доньок – Марія (2005) та Аліса (2011).

  • Дізнайтесь, як пройшла прем'єра шоу "Голос країни-12" . Проект змінив правила, і у тренерів проекту Олі Полякової, Потапа, Наді Дорофєєвої та Святослава Вакарчука з'явилися конкуренти – команда "Другий шанс", яка рятує від вильоту учасників, до яких ніхто не повернувся.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии