Лайм

Каньє Вест та його дівчина прийшли на показ мод у джинсових костюмах – це головний тренд 2022 року

Зірки почали зустрічатися на початку січня

Американський репер Каньє Вест (Йє) і його кохана Джулі Фокс відвідали модний показ Kenzo на Тижні моди в Парижі. Для цього заходу пара обрала трендове джинсове вбрання.

31-річна Фокс продемонструвала свою спортивну фігуру в укороченій джинсовій куртці та джинсах із низькою посадкою. Свій образ вона доповнила чорними рукавичками та золотими сережками. Також обраниця музиканта зробила яскравий макіяж: вона виділила очі чорною підводкою, а на вилиці нанесла рожеві рум'яна. Волосся дівчина зібрала в тугий пучок. 44-річний Вест був у джинсовій куртці та джинсах, а також у чорних рукавичках, сонцезахисних окулярах та черевиках. Про це пише видання Page Six.

Фото: Getty Images

Шанувальники в соціальних мережах порівняли образи Джулії та Каньє із вбраннями Брітні Спірс та Джастіна Тімберлейка, які теж з'являлися на публіці у джинсовому вбранні. Так, у 2011 році, коли знаменитості ще зустрічалися, вони прийшли на церемонію вручення нагород American Music Awards в аутфітах із світло-синього деніму. "Брітні і Джастін впоралися краще", - написав один із користувачів мережі.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Фокс та Вест почали зустрічатися на початку січня 2022 року. Це сталося після того, як вони розсталися зі своїми екс-половинками: Джулія розійшлася з Пітером Артем'євим, а між Каньє та Кім Кардаш'ян досі триває гучний шлюборозлучний процес.

Фото: Getty Images

"Вони [Каньє та Джулія] щойно розірвали свої колишні стосунки і дуже допомогли один одному відновитися. Вони споріднені душі, і за ними приємно спостерігати", - сказав інсайдер виданню Page Six.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття