Лайм

Помер французький модельєр Тьєррі Мюглер - творець унікальних костюмів знаменитостей

В 1973 році дизайнер випустив свою першу колекцію

У віці 73 років помер легендарний французький модельєр Тьєррі Мюглер, який створював неповторне вбрання для багатьох знаменитостей. Причина смерті не уточнюється.

Про трагічну звістку повідомили представники зірки у Instagram. "Ми спустошені, повідомляючи про смерть пана Манфреда Тьєррі Мюглера. Нехай його душа спочиває із миром", - йдеться у публікації.

Тьєррі Мюглер з Іриною Шейк та Карді Бі Фото: instagram.com/manfredthierrymugler

Мюглер народився 21 грудня 1948 року у Страсбурзі, Франція. Він почав займатися дизайном у 1970-х роках. В 1973 дизайнер створив свою першу колекцію жіночого одягу під назвою Cafe de Paris, а в 1978 відкрив перший бутік. Тьєррі настільки любив театральні постановки, що перетворював кожне дефіле на феєричне шоу. Втіленням ідеальної жіночої краси для Мюглера була модель Джеррі Холл.

Після того, як, займаючись у тренажерному залі, модельєр упустив собі на голову штангу, йому довелося зробити багато операцій на обличчі. Після цього інциденту зовнішність знаменитості помітно змінилася. "Настав час, коли я сказав собі: давай приведемо все в порядок, щоб йти далі", - заявив тоді Мюглер про пластичні операції.

Фото: instagram.com/manfredthierrymugler

Зі світу моди Тьєррі пішов у 2002 році, а в 2010 році він заснував власний бренд під назвою Mugler, яким в даний час керує дизайнер Кейсі Кадвалладер.

Мюглер є автором унікальних костюмів для світового турне Бейонсе "I Am…" у 2009 році. У 2019 році він створив ту саму знамениту сукню, в якій Кім Кардаш'ян з'явилася на Met Gala. "Він представляв мене мокрою каліфорнійською дівчиною, що виходить з океану. Його покази на подіумі були найлегендарнішими за всю історію", - заявила тоді Кім.

Кім Кардаш'ян на Met Gala Фото: instagram.com/manfredthierrymugler

Кім Кардаш'ян Фото: instagram.com/manfredthierrymugler

Карді Бі Фото: instagram.com/manfredthierrymugler

Девід БовіФото: instagram.com/manfredthierrymugler

Його сміливі творіння також носили такі знаменитості: Леді Гага, Мадонна, Карді Бі, Сінді Кроуфорд, Джордж Майкл, Девід Бові, Ніколь Кідман, Меган Фокс, Кеті Перрі, Ріанна та багато інших.

  • Помер актор Арніс Ліцитіс - зірка "Мушкетерів" та "В'язня замку Іф". Про смерть артиста повідомив його друг, спортивний фотограф Зигізмундс Залманіс. Причину смерті він не уточнює.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували