RU  UA

Дізнатися

Сергія Притулу звинуватили у вживанні наркотиків через стару пародію - ведучий висміяв фейк

Пародійне відео було записане у Верховній Раді у 2018 році

Після скандальних публікацій Сніжани Єгорової у Facebook у мережі обговорюють відео із Сергієм Притулою, записане у Верховній Раді у 2018 році. На ньому український ведучий пародіював Дмитра Добкіна – молодшого брата Михайла Добкіна, який був депутатом Опозиційного блоку (2014-2019) та дивно поводився у сесійній залі.

Через 4 роки після того, як Притула записав ролик, Сніжана Єгорова поділилася відео на своїй сторінці. "Сергій Притула під наркотою в ПАРЛАМЕНТІ Незалежної від здорового глузду УКРАЇНИ!!! - підписала вона публікацію. - Ці Чорти приймають ЗАКОНИ!!!"

Фото: Facebook

Фейк Єгорової підхопило багато людей, включаючи колег Добкіна-молодшого Іллю Ківу та Вадима Рабіновича. Зважаючи на резонанс, Притула вирішив висловитися про ситуацію.

"Той випадок, коли ти висміюєш обдовбиша в парламенті, а потім його колеги стверджують, що обдовбиш - це ти! Враховуючи те, що пародію на Добкіна-молодшого я записував у вересні 2018 року, а чорним піаром це вилізло в січні 2022 року, можемо зміряти пам'ять електорату", - пожартував він і показав порівняльне відео в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Сергій Притула (@siriy_ua)

Нагадаємо, що Сергій Притула балотувався у депутати Верховної Ради України від партії "Голос", але не пройшов на парламентських виборах у 2019 році. На сторінці у Facebook він більш розгорнуто прокоментував інформаційний викид.

"Тоді у Верховній Раді був такий смішний чоловічок – Добкін-молодший, брат більш відомого Михайла Добкіна і, за сумісництвом, депутат від тодішнього Опоблоку. Він був дуже дивний і багато хто сумнівався, чи взагалі адекватний. Але більшість сходилась на тому, що його поведінка є якраз адекватною тому стану, коли люди приймають перед роботою… ну, не вітамін B12, це напевно! Не висміяти це, потрапивши до зали Парламенту - це був би гріх! Що я і зробив", – написав він.

Сама Сніжана Єгорова в коментарі виданню "Фокус" заявила, що підтримує Володимира Путіна, і що Сергій Притула веде проти неї інформаційну кампанію.

"Просто зараз на мене спустив своїх собак Серьога Притула, щоби своє лайно прикрити... я добре знаю його і тих, хто тримає ботоферми, які його просувають у політичному процесі!" - сказала Єгорова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность